2959-b07462.jpeg
Kronformad soffpuff
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Kronformad soffpuff

454,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Ditt barn kommer att känna sig som en drottning eller kung när det sitter på denna vackra kronformade soffpuff. Denna vackra möbel kommer att ge ditt barns sovrum en touch av kunglighet och gullighet. Denna fotpall till soffa för barn skapar en härlig ombonad atmosfär. Den är supermjuk och får din pojke eller flicka att känna sig ännu mer bekväm.

Den kronformade puffsoffan är en elegant och funktionell möbel. Den är perfekt för små utrymmen eftersom den kan förvandlas till en 2-sitssoffa eller en fotpall.

Den kronformade fotpallen är tillverkad av högkvalitativt polyestertyg och fylld med minnesskum. Den har en avtagbar dyna för optimal komfort. Den kronformade soffpuffen är en multifunktionell möbel som gör att du kan utnyttja ditt utrymme på bästa sätt.

Komfort och njutning

Denna soffpuff i kaninvelour och stoppad med PP-bomull erbjuder otrolig komfort. Den mjuka, behagliga känslan kommer att ge ditt barn komfort och glädje. Denna kronformade soffpuff är en praktisk och elegant multifunktionell möbel. Den kan användas som sittplats, fotstöd eller soffbord. Soffpuffen är tillverkad av mjukt, bekvämt tyg med en robust metallram. Den är lätt att rengöra och underhålla. Denna fotpall finns i en rad olika färger och utföranden för att matcha din inredning.
2959-9622fa.jpeg

För små kungar och drottningar

Denna kronformade soffpuff är en exceptionell möbel som kommer att ge ditt hem en kunglig touch. Denna soffpuff är utformad för optimal komfort och är perfekt för att koppla av, läsa en bok eller spela spel. Soffpuffens kronform ger den en majestätisk och elegant look som garanterat kommer att imponera på barn. Dess färger smälter lätt in i inredningen i ditt barns sovrum. Dina småttingar kommer att känna sig som kungar och drottningar i denna fantastiska puff!

För ett enkelrum

Skapa en avkopplande hörna i ditt barns sovrum! De kommer att älska att sjunka ner i en mjuk och skön sittpuff för att läsa, drömma eller leka med sina favoritfigurer och dockor. Se vårt urval av barnpuffar!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.