-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Musformad sittpuff för barn

1363,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Upptäck denna söta möbel som är speciellt utformad för barn. En söt enfärgad sittpuff i form av en mus som ger pojkens eller flickans sovrum en söt och lekfull look. Det är också en mjuk och bekväm möbel tillverkad av polyesterfiber. Ditt barn kommer att älska att sitta på den.

Denna musformade sittpuff är perfekt för barn som älskar djur. Puffen är tillverkad av mjukt, fluffigt tyg som gör den bekväm att sitta eller vila på. Den är lätt och enkel att flytta, vilket gör den idealisk för barnrum eller leksaker.

Val av färger

Denna musformade fotpall för barn finns i en rad olika färger och är perfekt för både pojkar och flickor. Du kan välja den så att den matchar inredningen i ditt barns sovrum.
Barnens muspuff är en unik och rolig produkt. Den är tillverkad av mjukt, bekvämt tyg och är perfekt för barn i alla åldrar. Barnmusen Ottoman är ett utmärkt tillskott till alla barns sovrum och kommer säkert att få alla att skratta.

2944-bf4377.jpeg

En mjuk sittpuff

Denna musformade fotpall är en rolig och bekväm dekorativ accessoar som ger ditt barns sovrum en touch av originalitet. Den har precis rätt storlek för barn.
Tygets mjuka, plyschiga struktur imiterar perfekt pälsen på en mus, vilket gör denna sittpuff ännu mer realistisk och behaglig att ta på. Den musformade fotpallen för barn är också mycket praktisk. Den kan användas som en extra sittplats för att leka eller läsa, eller som ett fotstöd för att koppla av efter en hektisk dag. Den är tillverkad av högkvalitativa material för att garantera hållbarhet och styrka.

För ett enkelrum

Skapa en avkopplande hörna i ditt barns sovrum! De kommer att älska att sjunka ner i en mjuk och skön sittpuff för att läsa, drömma eller leka med sina favoritfigurer och dockor. Se vårt urval av barnpuffar!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.