2932-064e76.jpeg
Minifotpall i form av en åsna
1079,0 kr Select options
-10% Kod SUMM10 till 11/08/2024

Minifotpall i form av en åsna

1079,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Letar du efter en lärstol till ditt barn? Välj denna minifotpall i form av en åsna. En söt barnfotpall som kommer att se bra ut i ditt barns sovrum och roa dem på samma gång. De kommer att älska att klättra på denna bedårande stol.

Puffen Mini Donkey är en söt och rolig inredningsdetalj. Den är tillverkad av mjukt, bekvämt tyg, perfekt för avkoppling eller för att vila fötterna. Den är lätt och portabel, vilket gör den enkel att flytta runt i hemmet eller på kontoret.

Dekorativa möbler

Den här åsneformade puffen skapar en lekfull atmosfär i ditt barns sovrum. Den är tillverkad av flanell och är mjuk och mysig. Ditt barn kommer att älska att leka med den. Puffen Mini Donkey är perfekt för både barn och vuxna! Den är mjuk, bekväm och supersöt. Den är tillverkad av mjuk fleece och mikrofiber, vilket gör den mycket bekväm och lätt att rengöra. Du kan använda den som en extra sittplats, fotstöd eller helt enkelt som dekoration. Den finns i en rad olika färger och levereras med ett avtagbart överdrag.
2932-3b455d.jpeg
2932-4a9e8d.jpeg

En söt åsna

Denna minifotpall i form av en åsna är en bedårande och praktisk dekorativ accessoar att placera i ett barns sovrum. Åsnans form är otroligt söt, med spetsiga öron och mjuka ögon som ger en touch av charm till alla rum. Fotpallen finns i en mängd olika färger som passar alla inredningsstilar, från pastellrosa till mörkgrått. Den är lätt att flytta och förvara, vilket gör den perfekt för små utrymmen eller barnrum. Dina småttingar kommer garanterat att älska den!

För ett enkelrum

Skapa en avkopplande hörna i ditt barns sovrum! De kommer att älska att sjunka ner i en mjuk och skön sittpuff för att läsa, drömma eller leka med sina favoritfigurer och dockor. Se vårt urval av barnpuffar!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.