2374-ad7b0d.jpeg
Klockarmband med motiv av Musse och Mimmi
-15% Kod SD15 till 24/07/2024

Klockarmband med motiv av Musse och Mimmi

170,0 kr

📣 SPECIALERBJUDANDE : 2 + 1 GRATIS på alla BARNSJUKAR!

* Erbjudandet gäller så snart du lägger till 3 juveler i din korg, den billigaste av de 3 kommer att vara gratis

I lager

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Älskar din dotter Musse Pigg och Mimmi Pigg? Ge henne detta fina armband med ett foto av det söta musparet tryckt på urtavlan. Detta runda armbandsur i guldlegering är det perfekta komplementet till en chic, elegant outfit. Men framför allt kommer det att se till att din lilla prinsessa alltid är i tid till sina möten.

Armbandsuret med motiv av Musse och Mimmi är ett måste för alla fans av dessa två ikoniska figurer. Silikonarmbandet är bekvämt att bära och passar de flesta handleder. Det är också lätt att rengöra och underhålla. Den unika designen på Mickey och Minnies klockarmband kommer garanterat att väcka uppmärksamhet.

Ett lätt och bekvämt armbandsur

Detta vattentäta klockarmband väger 45 gram. Det är lätt och perfekt för små flickor. Även om ditt barn bär det i flera timmar i sträck kommer det inte att kännas klumpigt eller obekvämt. Mickey och Minnie-klockarmbandet är en söt och funktionell accessoar för fans av dessa två ikoniska karaktärer. Armbandet är bekvämt att bära och passar de flesta handleder. Det är lätt att ta på och av tack vare snäpplåset. Den runda urtavlan i plast har ett fint motiv av Musse och Mimmi och visar tiden med kontrasterande svarta och vita visare. Det här armbandsuret är en perfekt present till barn och vuxna som älskar Musse och Mimmi.
2374-3cab33.jpeg
2374-ad7b0d.jpeg

En fin klocka

Klockarmbandet med motiv av Musse och Mimmi är en helt bedårande modeaccessoar som kommer att tilltala Disney-fans i alla åldrar. Urtavlan har ett motiv av Musse och Mimmi, vilket ger en touch av nyckfullhet och charm till helheten. Det är en perfekt accessoar för speciella tillfällen eller för att ge en touch av magi till din vardagsoutfit. Den är också en utmärkt present till vänner och familj som älskar Disney och dess ikoniska karaktärer.

Det oumbärliga tillbehöret

Ge bort ett barnarmband som är anpassat till deras små handleder, för ett speciellt tillfälle eller för att matcha deras vardagsoutfit! Tidlöst till dopet eller finurligt till den mer modemedvetna - ett barnarmband är en perfekt gåva.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.