Vitt och turkost Snow Queen-pärlarmband på ett vitt bord
Pärlarmband med motiv av Snödrottningen
-10% Kod SPG10 till 26/06/2024

Pärlarmband med motiv av Snödrottningen

170,0 kr

📣 SPECIALERBJUDANDE : 2 + 1 GRATIS på alla BARNSJUKAR!

* Erbjudandet gäller så snart du lägger till 3 juveler i din korg, den billigaste av de 3 kommer att vara gratis

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Är Snödrottningen en av din dotters favoritteckningar? Då kommer hon att bli glad över att få detta söta pärlarmband med motiv av Snödrottningen. Flera karaktärer från Disneyfilmen är tryckta på armbandet. Prinsessan Elsa, Prinsessan Anna, Olaf… allt du behöver göra är att välja flickarmbandet med din lilla prinsessas favorit.

Trevlig att bära

Detta färgglada och glittrande pärlarmband för flickor kommer att pryda din dotters handled. Hon kommer att älska att bära det varje dag eller vid speciella tillfällen. Förutom att vara vacker är den här lilla juvelen lätt och bekväm att bära.
Detta pärlarmband med motiv av Snödrottningen är perfekt för alla som gillar den berömda Disneyprinsessan! Det består av färgglada plastpärlor med Snow Queen-logotypen på var och en. Armbandet är justerbart så att det passar alla handleder.

2619-894b03.jpeg

En touch av färg för att lysa upp saker och ting

Pärlarmbandet med motiv av Snödrottningen är ett måste för alla som älskar den berömda prinsessan Elsa och hennes förtrollande värld.
De färgglada pärlorna omger en huvudpärla med ikoniska karaktärer från Disneys animerade film, t.ex. Elsa, Anna, Olaf och Kristoff. De klara, skimrande färgerna på dessa pärlor ger alla kläder en touch av skoj och fantasi.
Armbandet är perfekt för barn som vill ge sin vardagslook en touch av magi. Det kan bäras ensamt eller kombineras med andra smycken för att skapa en unik och originell stil.

Det oumbärliga tillbehöret

Ge bort ett barnarmband som är anpassat till deras små handleder, för ett speciellt tillfälle eller för att matcha deras vardagsoutfit! Tidlöst till dopet eller finurligt till den mer modemedvetna - ett barnarmband är en perfekt gåva.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.