Myggavvisande armband med 3D-djurmotiv på rosa bakgrund
Myggavvisande armband med 3D-djurmotiv
-10% Kod SPG10 till 26/06/2024

Myggavvisande armband med 3D-djurmotiv

170,0 kr

📣 SPECIALERBJUDANDE : 2 + 1 GRATIS på alla BARNSJUKAR!

* Erbjudandet gäller så snart du lägger till 3 juveler i din korg, den billigaste av de 3 kommer att vara gratis

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Bor du någonstans där det finns massor av myggor? Upptäck denna vackra accessoar som kommer att vara användbar för ditt barn! Detta söta myggarmband kommer att skydda dem från dessa skadedjur. Dessutom kommer 3D-djurmotivet som är limmat på detta barnarmband att hjälpa till att dekorera deras handleder.

Det myggavvisande armbandet med 3D-djurmotiv är en praktisk och snygg accessoar som ger ett effektivt skydd mot myggor och andra insekter under sommaren. Det är tillverkat av tåligt, flexibelt silikon och har ett justerbart lås som passar alla handledsstorlekar.

Armbandets originella, färgglada design har formen av ett djur och har små 3D-motiv. Det är lätt att sätta på och ta av och kan bäras varje dag för optimalt skydd mot insekter.

Bekväm och enkel att använda

Detta myggavvisande armband för barn är inte bara sött, det är också praktiskt och bekvämt att använda. Det är tillverkat av ett elastiskt material som gör det bekvämt att bära. Din pojke eller flicka kommer inte att känna något obehag av att bära det på handleden varje dag. Det myggavvisande armbandet med 3D-djurmotiv är en användbar och snygg accessoar som skyddar dig mot myggor och andra insekter. Det är tillverkat av mjukt silikon av hög kvalitet, vilket gör det bekvämt att bära och lätt att rengöra. Den unika djurdesignen gör armbandet roligt och attraktivt, samtidigt som ultraljudstekniken effektivt stöter bort myggor.

En perfekt följeslagare för utflykter

Det myggavvisande armbandet med 3D-djurmotiv är en praktisk och attraktiv accessoar som låter dig njuta av dina utomhusaktiviteter utan att bli störd av myggor. Det är utformat för att bäras runt handleden eller fotleden och har en präglad design av olika djur. Armbandet är tillverkat av högkvalitativa material, t.ex. mjuk och stark silikon, för optimal hållbarhet och komfort. Det är perfekt för utomhusaktiviteter som camping, vandring, fiske, trädgårdsarbete eller familjens grillkvällar.

Det oumbärliga tillbehöret

Ge bort ett barnarmband som är anpassat till deras små handleder, för ett speciellt tillfälle eller för att matcha deras vardagsoutfit! Tidlöst till dopet eller finurligt till den mer modemedvetna - ett barnarmband är en perfekt gåva.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.