2252-07f579.jpeg
Strassarmband med Hello Kitty-hänge
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Strassarmband med Hello Kitty-hänge

170,0 kr

📣 SPECIALERBJUDANDE : 2 + 1 GRATIS på alla BARNSJUKAR!

* Erbjudandet gäller så snart du lägger till 3 juveler i din korg, den billigaste av de 3 kommer att vara gratis

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Alla små flickor älskar Hello Kitty! Vill du göra din lilla prinsessa glad? Ge henne då detta underbara strassarmband med Hello Kitty-hänge. Ett sött handgjort armband med en rund svart pärla som hon kommer att bli glad över att få runt sin handled. Detta armband för flickor finns i flera färger.

Hello Kitty strassarmband är ett fint armband för små flickor. Det består av en strasslänk med ett Hello Kitty-hänge i resin. Armbandet är justerbart tack vare en glidande knut.

Ett justerbart armband

Är du osäker på vad du ska ge din dotter i födelsedagspresent? Detta Hello Kitty-armband med flätade snören och runda pärlor kommer att bli perfekt! Det är vackert och bekvämt. Armbandet är justerbart och kan anpassas efter storleken på din dotters handled. Armbandet är perfekt för små flickor som älskar kostymsmycken och Hello Kitty. Det består av ett fint strassarmband med lås och ett Hello Kitty-hänge i silver. Armbandet är justerbart så att det passar alla handledsstorlekar. Hello Kitty-hängsmycket är i silvermetall och är ca 2 cm högt.
2252-f9ebb7.jpeg

Flera färger

Detta Hello Kitty-armband i strass är tillverkat av gnistrande kristaller av hög kvalitet som reflekterar ljuset på ett bländande sätt och skapar en gnistrande effekt som fångar ögat. Hänget är det centrala elementet i armbandet och tillför en touch av gullighet och charm till helheten. Den berömda japanska seriefiguren avbildas i en bedårande pose, med sina stora ljusa ögon och lilla rosa näsa. Armbandet finns i flera färger för att passa alla smaker och outfits och ger handleden en touch av ljus! Den kan också bäras varje dag eller vid speciella tillfällen.

Det oumbärliga tillbehöret

Ge bort ett barnarmband som är anpassat till deras små handleder, för ett speciellt tillfälle eller för att matcha deras vardagsoutfit! Tidlöst till dopet eller finurligt till den mer modemedvetna - ett barnarmband är en perfekt gåva.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.