Regnbågsflätat armband för färgade barn mot vit bakgrund
Regnbågsflätat armband för barn
-15% Kod SD15 till 24/07/2024

Regnbågsflätat armband för barn

170,0 kr

📣 SPECIALERBJUDANDE : 2 + 1 GRATIS på alla BARNSJUKAR!

* Erbjudandet gäller så snart du lägger till 3 juveler i din korg, den billigaste av de 3 kommer att vara gratis

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Vill du ge ditt barn ett fint smycke? Välj då detta fantastiska flätade regnbågsarmband. Ett färgglatt handgjort armband som kommer att skänka glädje och gott humör till ditt barn. Detta barnarmband passar både pojkar och flickor och är perfekt för sommarkläder.

Detta flätade regnbågsarmband är perfekt för barn! Det är tillverkat av färgglada plastpärlor och är justerbart så att det passar de flesta handleder. Armbandet är ett utmärkt komplement till alla outfits och kan bäras vid alla tillfällen!

Lätt och bekväm att bära

Ge detta flätade armband i present till ditt barn. Förutom att det är lätt är det också bekvämt att bära. Dessutom kan du justera storleken så att den passar din pojkes eller flickas handled. Detta flätade regnbågsarmband är perfekt för barn! Det är tillverkat av färgglada plastpärlor och är justerbart för att passa de flesta handleder. Armbandet är ett utmärkt komplement till alla outfits och kan bäras vid alla tillfällen! Med detta underbara armband kommer din lilla flicka att se helt fantastisk ut! Hon kommer att vilja bära det vart hon än går.
1715-69fe24.jpeg
1715-2a06eb.jpeg

En touch av färg på handleden

Detta vackra, färgglada och lekfulla flätade regnbågsarmband för barn kommer att tilltala alla små barn. Armbandet är tillverkat av högkvalitativa bomullstrådar och är noggrant handvävt för att skapa ett ljust regnbågsmönster. De klara, livfulla färgerna på detta armband ger alla outfits en rolig touch. Armbandet är utformat för att enkelt passa runt barns handleder tack vare sin justerbara design. Det kan bäras ensamt eller kombineras med andra armband för att skapa en unik, personlig look. Det kan bäras vid alla slags aktiviteter, oavsett om det är i skolan, hemma eller på semestern. Det kommer att ge en touch av färg och stil till ditt barns garderob.

Det oumbärliga tillbehöret

Ge bort ett barnarmband som är anpassat till deras små handleder, för ett speciellt tillfälle eller för att matcha deras vardagsoutfit! Tidlöst till dopet eller finurligt till den mer modemedvetna - ett barnarmband är en perfekt gåva.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.