1700-69fe16.jpeg
Handvävt berlockarmband
-15% Kod SD15 till 24/07/2024

Handvävt berlockarmband

170,0 kr

📣 SPECIALERBJUDANDE : 2 + 1 GRATIS på alla BARNSJUKAR!

* Erbjudandet gäller så snart du lägger till 3 juveler i din korg, den billigaste av de 3 kommer att vara gratis

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Detta handvävda berlockarmband kommer att se fantastiskt ut på ditt barns handled. Ge bort det som födelsedagspresent. Detta flätade armband i etnisk och tibetansk stil kommer att ge henne tur varje dag. Detta smycke finns i en rad olika färger och passar lika bra för små flickor som för små pojkar.

Det är helt handgjort med omsorg och uppmärksamhet. Berlockerna har en unik och elegant design. De hänger i handvävda bomullstrådar. Armbandet är justerbart och kan bäras på handleden eller fotleden. Det är lätt och bekvämt att bära. Armbandet är en utmärkt present till vänner och familj.

Ett lätt och bekvämt armband

Detta armband med flätat rep är utformat för barn. Det är inte bara lätt, utan också bekvämt att bära runt handleden. Storleken är justerbar. Det är helt handgjort med omsorg och uppmärksamhet. Bomullssnörena har flätats samman för att skapa ett elegant och unikt armband. Berlockerna ger det fina armbandet en touch av glamour och elegans. Armbandet är en utmärkt present till en vän, syster eller dotter.
1700-6ee3d7.jpeg

Ett modeplagg

Detta handvävda berlockarmband är en unik och elegant modeaccessoar som ger en touch av charm till alla outfits. Armbandet är tillverkat av högkvalitativa material och handvävt för att ge en mjuk och behaglig känsla mot huden. Accessoaren finns i en rad olika färger och är perfekt för alla tillfällen, oavsett om det är en avslappnad kväll ute med vänner eller på väg till jobbet. Det kan bäras ensamt eller tillsammans med andra armband för att skapa en trendig lager-på-lager-look.

Det oumbärliga tillbehöret

Ge bort ett barnarmband som är anpassat till deras små handleder, för ett speciellt tillfälle eller för att matcha deras vardagsoutfit! Tidlöst till dopet eller finurligt till den mer modemedvetna - ett barnarmband är en perfekt gåva.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.