2275-a13bbf.jpeg
Armband i form av en hund
-15% Kod SD15 till 24/07/2024

Armband i form av en hund

170,0 kr

📣 SPECIALERBJUDANDE : 2 + 1 GRATIS på alla BARNSJUKAR!

* Erbjudandet gäller så snart du lägger till 3 juveler i din korg, den billigaste av de 3 kommer att vara gratis

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Älskar ditt barn hundar? Om du letar efter en present till dem kommer detta hundformade armband att vara perfekt. Det är sött och oemotståndligt! När de väl har burit det kommer din pojke eller flicka inte att vilja ta av det från handleden. Detta armband för barn kommer att ge dem charm och stil.

Snörarmbandet i form av en hund är ett handgjort armband med polyestersnöre och metallknäppning. Armbandet är justerbart tack vare blixtlåset. Snöret är utsmyckat med en hundberlock. Detta armband är perfekt för hundälskare! Alla hundälskare kommer att älska detta vackra armband.

Ett justerbart, bekvämt armband

Detta hundarmband för barn finns i en rad olika färger. Passar både pojkar och flickor. Storleken kan enkelt justeras. Snörearmband i form av en hund är ett handgjort armband med polyestersnöre och metallknäppning. Armbandet är justerbart och kan bäras av både män och kvinnor. Armbandet är perfekt för hundälskare och för dem som vill visa sitt stöd för en sak.
2275-6ed328.jpeg

Ett sött armband

Detta trendiga och originella armband i form av en hund kommer garanterat att glädja alla djurälskare. Det speciella med detta armband är det charmiga hundformade hänget, som är fint tillverkat för att troget återge ansikts- och kroppsdragen hos detta älskvärda djur. Det hundformade hänget är tillverkat av silverpläterad metall, vilket ger det en vacker glans och elegans. Detaljerna är omsorgsfullt utformade, med tydligt definierade reliefer som ger djuret liv. Armbandet finns i en rad olika färger som passar alla smaker och outfits. Det kan bäras ensamt eller kombineras med andra armband för att skapa en trendig och originell layering-effekt.

Det oumbärliga tillbehöret

Ge bort ett barnarmband som är anpassat till deras små handleder, för ett speciellt tillfälle eller för att matcha deras vardagsoutfit! Tidlöst till dopet eller finurligt till den mer modemedvetna - ett barnarmband är en perfekt gåva.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.