Flickörhänge med gul och svart blomma och bi med guldfärgade stift
Örhängen med blommor och bin för flickor
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Örhängen med blommor och bin för flickor

147,0 kr

📣 SPECIALERBJUDANDE : 2 + 1 GRATIS på alla BARNSJUKAR!

* Erbjudandet gäller så snart du lägger till 3 juveler i din korg, den billigaste av de 3 kommer att vara gratis

I lager

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Upptäck dessa vackra gula örhängen i form av ett bi och blommor. Dessa underbara, originella örhängen kommer att se fantastiska ut på din dotter. Vill du ge henne en liten present? Då är detta smycke perfekt! Hon kommer att älska att bära det på en fest eller ett speciellt evenemang.

Med dessa örhängen kommer din lilla flicka att bli en riktig bidrottning! De är gjorda av silvermetall med ett bi i relief på toppen och en liten kristallblomma i mitten. Bina är ca 1,5 cm långa och blommorna är ca 0,8 cm i diameter.

Snygg och bekväm

Klä din dotter i stil med dessa vackra örhängen med bin. Örhängena är tillverkade av högkvalitativa material och är slitstarka och tåliga mot vardagligt slitage. De är också lätta och bekväma att bära, vilket gör dem perfekta för aktiva barn som gillar att leka och röra på sig. Örhängena med blommor och bin för flickor är lätta att ta på och av tack vare det säkra fjärilslåset. De är perfekta för barnöron och kommer inte att orsaka irritation eller smärta.
9844-9e4ef2.jpeg

Att vara originell

Örhängena med bin och blommor för flickor är en elegant och rolig accessoar som ger alla outfits en touch av fantasi. Paret består av två örhängen med olika design. Det ena har ett vackert gult och svart bi, och det andra en ljusgul blomma. Det här fina paret örhängen är mycket originella och något utöver det vanliga. Små flickor som älskar kostymsmycken kommer att älska att sticka ut med denna glittrande accessoar! De kan bäras varje dag för att ge en touch av färg och skoj till en avslappnad outfit.

Örhängen för alla åldrar

Klassiska former eller söta mönster, klä upp varje liten flickas öron med vårt urval av örhängen för barn. Tack vare våra örhängen kommer din lilla flicka att beundras av alla sina vänner!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.