Blomformade örhängen för flickor i vitt, gult, rosa och grönt med etikett mot svart bakgrund
Örhängen med blommor för flickor
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Örhängen med blommor för flickor

170,0 kr

📣 SPECIALERBJUDANDE : 2 + 1 GRATIS på alla BARNSJUKAR!

* Erbjudandet gäller så snart du lägger till 3 juveler i din korg, den billigaste av de 3 kommer att vara gratis

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Din dotters ansikte kommer att se strålande och vackert ut med detta fina blomformade örhänge. Detta smycke är originellt, färgstarkt och fullt av charm. Det passar perfekt till en bohemisk, elegant eller till och med klassisk stil. Ge det i present till din lilla prinsessa. Hon kommer att bli förtjust över att bära det på sommaren eller våren.

Blomsterörhängen för flickor är ett måste för varje liten fashionista. De silverpläterade örhängena är eleganta och feminina, och deras blommiga design är perfekt för speciella tillfällen. Din dotter kommer att älska dem.

Val av färger

Detta sublima blomformade örhänge finns i fem olika färger. Gul, vit, grön, rosa och beige… Allt du behöver göra är att välja den som bäst matchar din dotters hudton eller stil. Hon kommer garanterat att hitta en eller flera modeller som passar henne och som hon kommer att vilja bära varje dag! Det här örhänget är designat med stor känsla för detaljer, med en fin, realistisk blomma som nästan ser äkta ut. Det är en accessoar som tilltalar både små flickor och tonåringar.
9854-c935cd.jpeg

Ett lätt tillbehör

Örhänget är tillverkat av högkvalitativa material och är lätt och bekvämt att bära hela dagen. Blomman är fint skulpterad och prydd med fina kronblad som ger smycket extra struktur och dimension. Örhänget är det perfekta valet för tjejer som älskar eleganta, raffinerade smycken. Dessutom är de lätta och bekväma att bära. De är perfekta för alla tillfällen, och till exempel för vardags i skolan. Med sin unika blomform kommer de garanterat att sticka ut och väcka uppmärksamhet.

Örhängen för alla åldrar

Klassiska former eller söta mönster, klä upp varje liten flickas öron med vårt urval av örhängen för barn. Tack vare våra örhängen kommer din lilla flicka att beundras av alla sina vänner!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.