9810-75e57f.jpeg
Molnformade hängande örhängen
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Molnformade hängande örhängen

170,0 kr

📣 SPECIALERBJUDANDE : 2 + 1 GRATIS på alla BARNSJUKAR!

* Erbjudandet gäller så snart du lägger till 3 juveler i din korg, den billigaste av de 3 kommer att vara gratis

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Det finns inget som slår ett originellt örhänge för att skilja dig från mängden. Med detta molnörhänge kommer din dotter att sticka ut från mängden. Dessa dinglande örhängen är lätta att upptäcka. De kommer att framhäva din lilla prinsessas ansikte. Dessutom finns detta smycke i fem olika färger.

Örhängena är tillverkade av plast och mäter ca 2,5 cm i höjd. Örhängena är lätta och bekväma att bära.

Hängande örhängen i form av moln. Örhängena är tillverkade av plast och är ca 2,5 cm höga. Molnen är vita.

Bärbara spännen

Molnformerna på dessa örhängen för flickor är gjorda av akryl. Även om de inte är särskilt imponerande är de lätta. Din dotter kommer inte att känna sig trängd av att ha dem på öronen. Örhängena hänger i hypoallergena metallkrokar, vilket gör dem perfekta för personer med känslig hud. Krokarna är också lätta att sätta i och ta ur, så att du snabbt kan byta smycke efter humör eller tillfälle. Molnen är ca 1 cm höga, så de är diskreta.
9810-a13c39.jpeg
9810-2f90f7.jpeg

Pastellfärgade nyanser

De molnformade hängande örhängena är tillverkade av högkvalitativa material och är lätta och bekväma att bära hela dagen. Molnen är fint bearbetade för att skapa en mjuk och fin textur som reflekterar ljuset på ett subtilt sätt. Molnens form är perfekt symmetrisk, vilket ger örhängena ett snyggt och balanserat utseende. Örhängena finns i flera olika pastellfärger, den ena vackrare än den andra. Allt din lilla flicka behöver göra är att välja sin favoritfärg!

Örhängen för alla åldrar

Klassiska former eller söta mönster, klä upp varje liten flickas öron med vårt urval av örhängen för barn. Tack vare våra örhängen kommer din lilla flicka att beundras av alla sina vänner!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.