9802-d3eea8.jpeg
Valarmband för barn
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Valarmband för barn

170,0 kr

📣 SPECIALERBJUDANDE : 2 + 1 GRATIS på alla BARNSJUKAR!

* Erbjudandet gäller så snart du lägger till 3 juveler i din korg, den billigaste av de 3 kommer att vara gratis

I lager

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Älskar din dotter valar? Om du vill ge henne en liten present kommer detta söta valarmband att vara perfekt. Hon kommer garanterat att älska det! Detta armband kommer att pryda hennes handled och följa henne varje dag med stil. Du kommer att göra din lilla prinsessa lycklig med detta silverarmband.

Detta kedjearmband med valmotiv för barn är en vacker accessoar. Armbandet är tillverkat i guldpläterat sterlingsilver och har en valberlock. Armbandet är justerbart och passar barn mellan 3 och 10 år. Perfekt för flickor.

Lika vacker som den är lätt och bekväm att bära

Ge din dotter glädjen att bära detta fina valarmband. Det är inte bara sött, det är också enkelt och roligt att bära. Din lilla prinsessa kommer inte att vilja ta av det från sin handled. Detta valarmband för barn är ett sött och trendigt fantasiarmband. Det är tillverkat i silverpläterad metall med en fin och elegant kedja. Armbandet pryds av en berlock med en blå val som ger det en elegant nautisk look. Armbandet är perfekt för små flickor som älskar valar och marina djur.
9802-78b35a.jpeg

Ett förtjusande hängsmycke

Detta armband är utformat för att hålla länge och tåla vardagligt slitage. Det har en fin silverfärgad metallkedja prydd med ett bedårande valhänge. Valen är fint utformad med noggranna detaljer, vilket ger den ett realistiskt och attraktivt utseende. Barn kommer att älska den roliga formen på valen och föräldrar kommer att uppskatta armbandets kvalitet och hållbarhet. Kedjan är justerbar för att passa alla handledsstorlekar, vilket innebär att armbandet kan bäras av barn i alla åldrar. Det är lätt att ta på och av tack vare det säkra låset, vilket gör det perfekt för vardagsbruk.

Det oumbärliga tillbehöret

Ge bort ett barnarmband som är anpassat till deras små handleder, för ett speciellt tillfälle eller för att matcha deras vardagsoutfit! Tidlöst till dopet eller finurligt till den mer modemedvetna - ett barnarmband är en perfekt gåva.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.