Litet armband med kattögonblomma för rosa barn med kedja mot svart bakgrund
Armband med blommor för barn
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Armband med blommor för barn

170,0 kr

📣 SPECIALERBJUDANDE : 2 + 1 GRATIS på alla BARNSJUKAR!

* Erbjudandet gäller så snart du lägger till 3 juveler i din korg, den billigaste av de 3 kommer att vara gratis

I lager

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Din dotters handled kommer att se fantastisk ut med detta söta lilla blomsterarmband. Denna juvel är gnistrande och elegant. Den kommer snabbt att sticka ut på din lilla prinsessas handled. Armbandet är perfekt för en kväll, en fest eller en speciell händelse. Det kommer att passa till din dotters vackraste outfit.

Armbandet består av en silverfärgad metallkedja med ett litet blomhänge. Armbandet är justerbart och passar barn mellan 3 och 10 år.

Det här armbandet är perfekt för små flickor som älskar blommor och natur! Armbandet är justerbart så att det passar alla handledsstorlekar. Armbandet är tillverkat av mjuk plast, så det är bekvämt att bära. Armbandet är också allergivänligt, så det passar bra för barn med allergier.

Ett moderiktigt armband

Det lilla blomsterarmbandet för barn är ett förtjusande smycke som är särskilt utformat för små flickor med känsla för stil. Det är prytt med vackra, skira små blommor som ger deras handleder en touch av mjukhet och elegans. Armbandet är tillverkat av material av högsta kvalitet och innehåller inget som är skadligt för huden och är bekvämt att bära hela dagen. Kedjan kan enkelt anpassas till alla handledsstorlekar och garanterar en säker passform utan risk för att det faller av eller tappas bort. Denna produkt är ett perfekt val om du letar efter ett fint smycke som omedelbart kommer att ge charm, glitter och ett leende till din lilla prinsessas ansikte.
9794-b868bf.jpeg

Ett magnifikt armband

Detta magnifika armband är designat med en mängd små, fina blommor, som hjälper ditt barn att vibrera i harmoni med skönheten i färgglada trädgårdar. Armbandets design kommer garanterat att väcka uppmärksamhet tack vare den omsorgsfulla finishen. Alla de små blommiga hängena bildar en unik och distinkt stil som kommer att förbättra alla kläder som din lilla flicka bär. Armbandet kan bäras vid speciella tillfällen som bröllop eller födelsedagskalas, men också till vardags i skolan eller när hon leker i parken.

Det oumbärliga tillbehöret

Ge bort ett barnarmband som är anpassat till deras små handleder, för ett speciellt tillfälle eller för att matcha deras vardagsoutfit! Tidlöst till dopet eller finurligt till den mer modemedvetna - ett barnarmband är en perfekt gåva.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.