9785-a51264.jpeg
Uppsättning med 12 flerfärgade djurarmband
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Uppsättning med 12 flerfärgade djurarmband

181,0 kr

📣 SPECIALERBJUDANDE : 2 + 1 GRATIS på alla BARNSJUKAR!

* Erbjudandet gäller så snart du lägger till 3 juveler i din korg, den billigaste av de 3 kommer att vara gratis

I lager

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Älskar ditt barn att bära armband? Ge dem då detta fantastiska set med 12 armband med mångfärgade djur. Var och en är lika söt som den andra. Flicka eller pojke, ditt barn kommer att älska att linda ett eller flera av dem runt sin handled. Denna uppsättning smycken är en utmärkt present till en födelsedag eller någon annan händelse.

Armbanden är tillverkade av mjukt silikon, så de passar alla handleder och är mycket bekväma att bära. De är perfekta för barn eftersom de inte går sönder eller försämras så lätt.

Armbanden har en rad färgglada djurmotiv som säkert kommer att tilltala de allra minsta. Armbanden är ett utmärkt sätt för barn att utveckla sin fantasi och ha roligt.

Ett justerbart armband

Att sätta detta armband på ditt barns handled kommer inte att vara något problem. Det är enkelt att justera tack vare dess konfiguration, som gör att du kan skjuta och dra i båda sidorna av armbandet för att dra åt eller lossa det. Passar alla pojkar och flickor. Varje armband är tillverkat av material av högsta kvalitet, vilket garanterar extra hållbarhet och styrka. De kommer att kunna bära dem varje dag och leva sina liv med lätthet, utan att oroa sig för hur armbandet passar. Barnen kan byta armband med varandra för att få en extra touch av skoj och kamratskap.
9785-75c66d.jpeg
9785-54164c.jpeg

Färgglada och unika mönster

Varje armband är unikt och ger en touch av personlighet till varje outfit. De klara, livfulla färgerna på armbanden ger en touch av skoj vid alla tillfällen. Varma och kalla toner blandas harmoniskt för att skapa en slående visuell effekt. Det finns element i form av enhörningar, fjärilar, ögon och till och med hjärtan. De kan bäras ensamma eller i kombination med andra smycken för en mer vågad look.

Det oumbärliga tillbehöret

Ge bort ett barnarmband som är anpassat till deras små handleder, för ett speciellt tillfälle eller för att matcha deras vardagsoutfit! Tidlöst till dopet eller finurligt till den mer modemedvetna - ett barnarmband är en perfekt gåva.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.