8681-698b0d.jpeg
Kedjehalsband med enhörningshänge
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Kedjehalsband med enhörningshänge

170,0 kr

📣 SPECIALERBJUDANDE : 2 + 1 GRATIS på alla BARNSJUKAR!

* Erbjudandet gäller så snart du lägger till 3 juveler i din korg, den billigaste av de 3 kommer att vara gratis

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Små flickor älskar enhörningar. Om din också gör det kommer hon att älska detta magnifika halsband med enhörningshänge. Det söta, färgglada hänget kommer att fånga hennes intresse vid första ögonkastet. Detta eleganta smycke passar perfekt till alla fest- och kvällsoutfits.

Kedjehalsbandet med enhörningshänge är ett magnifikt kostymsmycke för alla flickor och kvinnor som älskar enhörningar. Halsbandet är tillverkat i silverpläterad metall och har ett enhörningshänge med kristallögon. Kedjan är justerbar, vilket gör att halsbandet passar alla halsstorlekar. Halsbandet är en utmärkt present för alla tillfällen, oavsett om det är födelsedag, årsdag eller bara för att göra någon glad.

En krage av hög kvalitet

Enhörningshalsbandet är ett elegant och förtrollande smycke som ger alla outfits en magisk touch. Halsbandet är tillverkat av en högkvalitativ guldkedja som ger det en lyxig och hållbar look. Det magnifika enhörningshänget på halsbandet har fina, graciösa detaljer som visar det legendariska fantasidjurets majestätiska grace. Den gnistrande designen är utsmyckad med färgade kristaller som ger smycket ett glittrande skimmer. För alla som älskar enhörningar kommer detta smycke garanterat att bli en favorit! Det är också en utmärkt presentidé till din dotter eller ditt barnbarn som älskar sagor och förtrollade varelser.
8681-56b567.jpeg

Hänge med enhörning

Det fantastiskt detaljerade enhörningshänget mäter ca 25 mm x 20 mm och har en finish i polerat silver. Hänget föreställer en majestätisk enhörning som står på sina bakben och vilar på en bakgrund prydd med lysande stjärnor – den perfekta illustrationen för alla som älskar mystiska och fantastiska varelser. Enhörningen som avbildas i detta magnifika halsband symboliserar renhet och oskuld samt inre styrka. Det är också ett smycke som enkelt kan anpassas till alla tillfällen och outfits utan att någonsin förlora sin fräschör.

Den perfekta juvelen

Till barnets födelsedag eller under julgranen är ett halsband den perfekta presenten. Eleganta och diskreta eller färgglada och originella - halsbandet är en oumbärlig modeaccessoar för både flickor och pojkar.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.