8667-ce27b1.jpeg
Flerfärgat pärlhalsband för barn
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Flerfärgat pärlhalsband för barn

170,0 kr

📣 SPECIALERBJUDANDE : 2 + 1 GRATIS på alla BARNSJUKAR!

* Erbjudandet gäller så snart du lägger till 3 juveler i din korg, den billigaste av de 3 kommer att vara gratis

I lager

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Upptäck detta söta halsband med färgglada pärlor som är speciellt utformat för små prinsessor. Ett mångfärgat halsband med en originell design som inte kommer att lämna din dotter oberörd. Ge det till henne i födelsedagspresent. Din dotter kommer att se underbar och söt ut med detta vackra handgjorda halsband.

Halsbandet är tillverkat av färgade plastpärlor. Det är mycket lätt och perfekt för små barn. Pärlorna finns i olika ljusa och attraktiva färger, vilket gör dem perfekta för spädbarn och småbarn. Halsbandet är lätt att ta på och av, vilket gör det mycket praktiskt för föräldrar.

Lätt och bekväm att bära

Detta mångfärgade halsband med akrylpärlor kan bäras till alla typer av kläder. Det är lätt och mycket bekvämt att bära. Pärlorna är uppträdda på en stark, hållbar tråd, vilket garanterar att halsbandet inte går sönder lätt och kommer att hålla länge. Låset är också starkt och enkelt att använda, så att ditt barn kan ta på och av halsbandet utan hjälp. Halsbandet är justerbart och kan bäras av barn mellan 3 och 10 år.
8667-341bc7.jpeg
8667-cca430.jpeg

En vacker modell

Detta mångfärgade pärlhalsband för barn är ett elegant och charmigt smycke som ger en touch av färg och skoj till alla outfits. Det är tillverkat av pärlor i olika färger, former och storlekar, noggrant utvalda för att skapa en unik och attraktiv design. Halsbandet passar barn i alla åldrar och är särskilt lämpligt för små flickor som älskar färgglada och roliga smycken. Det är också ett utmärkt presentval till födelsedagar, julfester eller andra speciella tillfällen.

Den perfekta juvelen

Till barnets födelsedag eller under julgranen är ett halsband den perfekta presenten. Eleganta och diskreta eller färgglada och originella - halsbandet är en oumbärlig modeaccessoar för både flickor och pojkar.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.