6535-6cc4cc.jpeg
Clipsörhänge för flickor med motiv av nyckelpiga
-15% Kod SD15 till 24/07/2024

Clipsörhänge för flickor med motiv av nyckelpiga

170,0 kr

📣 SPECIALERBJUDANDE : 2 + 1 GRATIS på alla BARNSJUKAR!

* Erbjudandet gäller så snart du lägger till 3 juveler i din korg, den billigaste av de 3 kommer att vara gratis

I lager

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Är din dotter ett stort fan av Nyckelpigan? Om du vill ge henne en liten present kan du fundera på detta örhänge med nyckelpiga. Det kommer direkt att påminna henne om hennes favoritsuperhjälte. Och naturligtvis kommer hon att vilja bära det varje dag när hon går till skolan. Detta nyckelpigeörhänge kommer att göra henne väldigt glad!

Nyckelpigeörhängen för flickor är en söt och finurlig accessoar för små flickor. Örhängena är tillverkade av plast med metallknoppar och har röda och svarta prickar på vingarna. Örhängena är ca 1 cm breda och är säkra för barn att bära.

Ett örhänge som är lätt att bära

Detta örhänge för flickor är tillverkat av en koppar- och zinklegering. Förutom sin charm är det också uppskattat för sin lätthet. Din dotter kommer inte att känna minsta obehag när hon bär denna juvel på öronen. Dessa örhängen är perfekta för små flickor som älskar fjärilar och insekter! Den söta och färgglada designen kommer att få alla att le, medan stiftörhängena är perfekta för små örsnibbar. Örhängena är ca 1 cm breda och helt tillverkade av högkvalitativa material.
6535-a20058.jpeg
6535-6cc4cc.jpeg

Clipsörhängen

Nyckelpigemönstrat flickörhänge med clips är ett elegant och fantastiskt smycke som ger en livlig och lekfull touch. Örhänget är designat med en rad omsorgsfulla detaljer som föreställer en nyckelpiga i all sin prakt, inklusive dess distinkta svarta fläckar, klarröda kropp och leende lilla huvud. De livfulla färgerna ger omedelbart en iögonfallande touch till alla outfits och gör det till ett av din lilla flickas favoritplagg. Tack vare klämmorna på accessoaren är den ett perfekt val för små flickor med eller utan hål i öronen.

Örhängen för alla åldrar

Klassiska former eller söta mönster, klä upp varje liten flickas öron med vårt urval av örhängen för barn. Tack vare våra örhängen kommer din lilla flicka att beundras av alla sina vänner!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.