Glittrande Mickey-flickas diamantörhänge med svart bakgrund
Glittrande Mickey-örhängen för flickor
-15% Kod SD15 till 24/07/2024

Glittrande Mickey-örhängen för flickor

170,0 kr

📣 SPECIALERBJUDANDE : 2 + 1 GRATIS på alla BARNSJUKAR!

* Erbjudandet gäller så snart du lägger till 3 juveler i din korg, den billigaste av de 3 kommer att vara gratis

I lager

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Vad kan vara bättre än ett par glittrande örhängen som lyser upp din dotters ansikte? Med dessa fina Mickey-örhängen i silver kommer din dotter att bli bländande. Ge dem till henne som en gåva. Hon kommer att älska att bära detta smycke vid speciella tillfällen. Det är den perfekta matchningen för en elegant, stilren outfit.

Musse-örhängen för flickor är perfekta för små Disney-prinsessor! De roséguldpläterade örhängena är eleganta och glittrande med en odlad diamantpärla i mitten av varje öra. Musse örhängen för flickor är en perfekt present till alla små flickor som älskar Musse Pigg!

Lockar som glänser

De glittrande Mickey-örhängena för flickor är den perfekta accessoaren för unga Disney-fans som vill lägga till en touch av glamour till sin stil. De eleganta och fina örhängena är en hyllning till den ikoniska karaktären Musse Pigg. Örhängena är tillverkade av högkvalitativa material, inklusive gnistrande kristaller och glittrande ädelstenar som drar till sig naturligt ljus för att ge en gnistrande effekt under alla omständigheter. Kristallerna gnistrar i solljus eller under ljusslingor när det är mörkt. De kan bäras ensamma eller tillsammans med andra smycken, t.ex. en silverring eller ett pärlhalsband.
6513-80f684.jpeg

Lätt och tålig

Örhängena är tillverkade av allergivänlig metall och färgade kristaller och är lätta, hållbara och bekväma att bära. Med sina hypoallergena metallfästen är de perfekta för känslig hud utan att orsaka någon irritation på små flickors känsliga hud. De små gnistrande kristallerna ger örhängena ett subtilt glitter och de ikoniska Musse Pigg-elementen gör dem till ett roligt val. De är den perfekta presenten till din lilla prinsessa på födelsedagen eller vid andra speciella tillfällen! Med sin eleganta finish och överlägsna kvalitet kommer de alltid att vara ett värdefullt föremål som din dotter kommer att se tillbaka på i många år framöver.

Örhängen för alla åldrar

Klassiska former eller söta mönster, klä upp varje liten flickas öron med vårt urval av örhängen för barn. Tack vare våra örhängen kommer din lilla flicka att beundras av alla sina vänner!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.