6485-a9eb61.jpeg
925 sterling silver fjärilsörhängen
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

925 sterling silver fjärilsörhängen

284,0 kr

📣 SPECIALERBJUDANDE : 2 + 1 GRATIS på alla BARNSJUKAR!

* Erbjudandet gäller så snart du lägger till 3 juveler i din korg, den billigaste av de 3 kommer att vara gratis

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Det är svårt att inte falla för charmen hos detta magnifika fjärilsörhänge i imiterat sterlingsilver. Det är vackert, originellt och gnistrande! Det är den perfekta juvelen att dekorera din lilla prinsessas öron med. Det här barnörhänget är perfekt för speciella tillfällen och kommer att ge din dotters look klass och elegans.

Fjärilsörhängena är tillverkade i 925 sterling silver. Fjärilens vingar har en polerad yta och kanterna är vågiga. Fjärilen är ca 1,2 cm bred och 0,8 cm hög. Örhängena är lätta och sköna att bära. Perfekt för alla små flickor.

Ett diskret och lätt smycke

Dessa fjärilsörhängen i 925 sterlingsilver är ett subtilt smycke som ger en touch av klass och sofistikering till alla outfits. Örhängena är precisionstillverkade i äkta 925 sterlingsilver och är gjorda för att hålla länge tack vare sin överlägsna kvalitet. Den unika fjärilsdesignen skapar ett fint mönster som följer örsnibbens naturliga konturer. De breda, graciösa vingarna förstärks av en polerad yta som glittrar i ljuset och framhäver varje del av smycket. Det är ett diskret och lätt smycke, perfekt för små flickor som börjar bära öronsmycken och inte vill att det ska kännas rörigt.
6485-620e66.jpeg

För unga coquettes

Fjärilsmotivet är presenterat på örhänget med stor finess och uppmärksamhet på detaljer. Fjärilens vingar är omsorgsfullt utformade för att skapa en vacker design som omedelbart fångar blicken. Dessutom har örhängena små blommotiv som är subtilt placerade på fjärilens vingar för ännu större estetisk tilltalning. Användningen av 925 sterlingsilver gör örhängena inte bara vackra, utan också mycket hållbara och motståndskraftiga mot tidens tand. Silverglittret ger en diskret feminin touch. En perfekt present till unga, flirtiga tjejer som bär örhängen!

Örhängen för alla åldrar

Klassiska former eller söta mönster, klä upp varje liten flickas öron med vårt urval av örhängen för barn. Tack vare våra örhängen kommer din lilla flicka att beundras av alla sina vänner!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.