6635-7ac500.jpeg
Äppelhalsband med rosenkvarts
-10% Kod SUMM10 till 11/08/2024

Äppelhalsband med rosenkvarts

170,0 kr

📣 SPECIALERBJUDANDE : 2 + 1 GRATIS på alla BARNSJUKAR!

* Erbjudandet gäller så snart du lägger till 3 juveler i din korg, den billigaste av de 3 kommer att vara gratis

I lager

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Upptäck detta magnifika chokerhalsband med ett äppelformat hänge i rosenkvarts. Ett sublimt halsband för flickor som din lilla prinsessa kommer att älska för sin charm och exceptionella elegans. Det är en underbar födelsedagspresent! Din dotter kommer att älska att bära detta halsband på fester eller evenemang där hon behöver klä upp sig.

Halsbandet består av en fin roséguldkedja med ett litet rosenkvartsäpple i änden. Rosenkvarts är en mycket populär halvädelsten på grund av sin vackra ljusrosa färg. Det är en mycket mjuk, feminin sten som passar för alla tillfällen.

En krage av hög kvalitet

Äppelhalsbandet med rosenkvarts är ett unikt och elegant smycke som utmärker sig genom sin naturliga skönhet och sofistikerade enkelhet. Rosenkvarts är en ädelsten som är känd för sina lugnande, trösterika och skyddande egenskaper, vilket gör detta halsband till mer än bara en modeaccessoar. Halsbandet är utformat med en kraftig snodd som mjukt omsluter halsen och skapar en elegant choker-look. Hängsmycket hänger i en diskret silverring som ger det ett bättre grepp om snöret, medan det säkra låset ser till att det sitter stadigt på plats när du bär det. Det här vackra rosa halsbandet är perfekt för moderna tjejer som älskar vackra smycken och är måna om sitt utseende.
6635-c8caef.jpeg
6635-f5ca56.jpeg

Ett förtjusande hängsmycke

Halsbandet har en stark positiv symbolik – äpplet förknippas ofta med kärlek, kunskap, skönhet och odödlighet – vilket gör smycket till en perfekt vardagsaccessoar. Den vackra blekrosa färgen är diskret och solens reflektioner kommer att lysa upp ditt barns hals. Det är mycket välgjort, och det är också trevligt att bära, eftersom det inte blir för tungt när det bärs runt halsen. Det är en helt bedårande accessoar!

Den perfekta juvelen

Till barnets födelsedag eller under julgranen är ett halsband den perfekta presenten. Eleganta och diskreta eller färgglada och originella - halsbandet är en oumbärlig modeaccessoar för både flickor och pojkar.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.