6646-5229c6.jpeg
Halsband med katt i rosa kvarts
-15% Kod SD15 till 24/07/2024

Halsband med katt i rosa kvarts

170,0 kr

📣 SPECIALERBJUDANDE : 2 + 1 GRATIS på alla BARNSJUKAR!

* Erbjudandet gäller så snart du lägger till 3 juveler i din korg, den billigaste av de 3 kommer att vara gratis

I lager

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Upptäck detta fina chokerhalsband i form av en katt i rosenkvarts. Ett elegant smycke med originell design, speciellt framtaget för små prinsessor. Ge det till din dotter att bära vid viktiga tillfällen. Det är den perfekta accessoaren till en elegant klänning.

Detta handgjorda halsband har ett hänge med en katt i rosenkvarts, en kedja i guldfärgad metall och ett lås i silverfärgad metall. Rosenkvarts är en halvädelsten som kallas kärlekens och harmonins sten. Det är en mycket mjuk och lugnande sten som kan hjälpa till att lugna känslor och främja kärlek och harmoni. Detta halsband är perfekt för alla som älskar katter och halvädelstenar.

Ett fint halsband

Rose Quartz Cat Choker är ett unikt smycke som kombinerar elegans och mjukhet. Detta magnifika halsband är utsmyckat med fina rosenkvartsstenar, vilket ger det en raffinerad och delikat touch. Rosenkvartsstenen, även känd som kärleksstenen, är känd för sina energetiska egenskaper som lugnar hjärtat och ger inre frid. Chokern är tillverkad av högkvalitativa material, t.ex. korrosionsbeständigt rostfritt stål, för att garantera lång livslängd. Den justerbara designen gör att du enkelt kan justera storleken på halsbandet så att det passar dina önskemål. Detta vackra halsband kommer att glädja alla tjejer som letar efter ett trendigt och originellt smycke som förhöjer deras personlighet samtidigt som det ger dem en touch av välbefinnande.
6646-a4fe15.jpeg

Lekfullt hängsmycke

Halsbandets kattformade design ger det här otroligt välgjorda smycket en lekfull touch. Den handgjorda precision med vilken smycket har skapats är uppenbar i varje detalj. De mjuka, rundade konturerna påminner om graciösa kattformer, medan den raffinerade texturen utstrålar sofistikerad elegans. Halsbandet är tillverkat av slitstarka, bekväma material och är perfekt för vardagsbruk. Det sitter stadigt runt halsen tack vare den smala men robusta kedjan, vilket garanterar en säker passform utan att någonsin äventyra komforten för den lilla flickan som bär det.

Den perfekta juvelen

Till barnets födelsedag eller under julgranen är ett halsband den perfekta presenten. Eleganta och diskreta eller färgglada och originella - halsbandet är en oumbärlig modeaccessoar för både flickor och pojkar.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.