Förpackning med 7 örhängen med tecknad flicka med rosa och vit bakgrund
Förpackning med 7 clipsörhängen med tecknad flicka
-15% Kod SD15 till 24/07/2024

Förpackning med 7 clipsörhängen med tecknad flicka

170,0 kr

📣 SPECIALERBJUDANDE : 2 + 1 GRATIS på alla BARNSJUKAR!

* Erbjudandet gäller så snart du lägger till 3 juveler i din korg, den billigaste av de 3 kommer att vara gratis

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Gillar din dotter att byta ut sina örhängen för att prova nya looks? Så att hon inte behöver köpa ett nytt varje gång, ge henne detta paket med 7 tecknade clipsörhängen. Med 7 olika designer kommer din lilla prinsessa att kunna byta ut dem när hon vill.

Förpackning med 7 tecknade örhängen för flickor. Denna artikel är ett paket med 7 par örhängen för flickor med olika tecknade motiv. Örhängena är tillverkade av metall och plast och fästs med en klämma. Örhängena är lätta och bekväma att bära. De är perfekta för tjejer i alla åldrar.

Örhängena är formade som söta små djur, t.ex. kaniner, katter, hjärtan m.m. Örhängena är lätta och bekväma att bära. De är lämpliga för flickor i alla åldrar.

Clipsörhängen

Förpackningen med 7 clipsörhängen för flickor med tecknade motiv är den perfekta accessoaren för att komplettera alla outfits för din lilla prinsessa. Varje par örhängen är unika och ger en lekfull och livlig touch till barnens look. Örhängena är tillverkade av slitstarkt material och är lätta och lämpliga för känsliga små öron. Klämmorna sitter stadigt på örat utan att irritera känslig hud. Därför är de perfekta för barn som inte har hål i öronen.
6668-d8028d.jpeg

Ett par för varje dag i veckan

Varje par örhängen är unika med olika design och siffran 7 gör det till en ny accessoar för varje dag i veckan, så din lilla flicka kommer aldrig att bli uttråkad! Färgerna som används är ljusa och livfulla i rosa nyanser och kommer att få alla hennes kläder att sticka ut. Örhängena är också mycket mångsidiga: de kan bäras på födelsedagskalas, skolutflykter eller bara för att göra vardagen lite roligare. De är också en utmärkt present, vackert presenterade i en transparent ask som gör att de sticker ut och är lätta att förvara.

Örhängen för alla åldrar

Klassiska former eller söta mönster, klä upp varje liten flickas öron med vårt urval av örhängen för barn. Tack vare våra örhängen kommer din lilla flicka att beundras av alla sina vänner!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.