6680-ba8fb1.jpeg
Dinosaurieörhängen för flicka
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Dinosaurieörhängen för flicka

170,0 kr

📣 SPECIALERBJUDANDE : 2 + 1 GRATIS på alla BARNSJUKAR!

* Erbjudandet gäller så snart du lägger till 3 juveler i din korg, den billigaste av de 3 kommer att vara gratis

I lager

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Är din dotter passionerat intresserad av dinosaurier? Här är ett örhänge som hon garanterat kommer att älska! Ett originellt örhänge i form av en grön dinosaurie som kommer att se bra ut på hennes öron. Hon kommer lätt att sticka ut från mängden med detta smycke. Dessutom är det lätt, enkelt att ta på och bekvämt att bära.

Dessa örhängen är perfekta för små flickor som älskar dinosaurier! De är tillverkade av silverfärgad metall och plast med en glänsande finish. Dinosauriens öron är gjorda av mjuk plast, vilket gör dem mycket bekväma att bära. Med dessa örhängen kommer din dotter alltid att vara magisk och känna sig som en riktig prinsessa.

Örhängen som inga andra

Dessa dinosaurieörhängen i mjuk keramik kommer att charma din lilla prinsessa. Hon kommer att bli glad över att ha ett originellt smycke som gör att hon lätt kan skilja sig från alla andra. Det är ett par roliga och unika fantasiörhängen. De är perfekta för små flickor som älskar dinosaurier och äventyrare. De är tillverkade av mjuk, lätt plast som gör dem bekväma att bära. De är ca 2,5 cm långa och sitter fast på metallstift.
6680-63d661.jpeg

Smycken för varje dag

Örhängena är tillverkade av högkvalitativ zinklegering och är slitstarka och tål vardagligt slitage. Den unika dinosaurieformade designen är perfekt detaljerad, med exakta konturer för att ge liv åt denna fascinerande varelse. Det är som om dinosaurien håller i örsnibben med sin mun! Ett originellt smycke som passar perfekt för barn i alla åldrar och som kan bäras vid alla tillfällen, oavsett om det är födelsedagskalas, en familjeutflykt eller bara för att ge vardagsoutfiten en lite finurlig touch.

Örhängen för alla åldrar

Klassiska former eller söta mönster, klä upp varje liten flickas öron med vårt urval av örhängen för barn. Tack vare våra örhängen kommer din lilla flicka att beundras av alla sina vänner!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.