6688-6f2a98.jpeg
Örhängen med minimus för flickor
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Örhängen med minimus för flickor

170,0 kr

📣 SPECIALERBJUDANDE : 2 + 1 GRATIS på alla BARNSJUKAR!

* Erbjudandet gäller så snart du lägger till 3 juveler i din korg, den billigaste av de 3 kommer att vara gratis

I lager

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Din dotter kommer att falla pladask för detta miniörhänge i form av en mus med en rosett. Vi älskar dess originalitet, glans och elegans. Det är det perfekta smycket att bära på en utekväll eller ett speciellt evenemang. Tillsammans med en elegant klänning kommer detta örhänge att ge din lilla prinsessa en sublim look.

Örhängena med minimusen är en söt och finurlig accessoar för små flickor. De silverpläterade örhängena är formade som en mus med glänsande svarta ögon och en spiralformad svans. Mini Mouse Girl-örhängena är en perfekt present till små flickor och kommer att bli ett fint tillskott i deras accessoarsamling. Din prinsessa kommer att älska dem.

Diskretion och lätthet

Detta miniörhänge i form av en mus är diskret. Men det är elegant och kommer att se bra ut på ditt barns ansikte. Slutligen är detta stiftörhänge lätt. Din dotter kommer inte att känna sig besvärad av att ha dem på öronen. De här små örhängena är tillverkade av silvermetall och är mycket lätta, vilket gör dem bekväma att bära. De är perfekta för små flickor som älskar djur och möss i synnerhet!
6688-3f7f6b.jpeg
6688-6f2a98.jpeg

En förtjusande design

Dessa mini musörhängen för flickor är den perfekta accessoaren för små flickor som gillar att lägga till en touch av nyckfullhet till sin outfit. Med sin bedårande design och kompakta storlek är dessa örhängen idealiska för barn som vill lägga till en liten touch av stil till sin look. De påminner om den berömda karaktären Mimmi! Denna accessoar är röd med vita prickar och passar perfekt varje dag. Med sin söta design och överlägsna kvalitet kommer de säkert att bli ditt barns favoritsmycke!

Örhängen för alla åldrar

Klassiska former eller söta mönster, klä upp varje liten flickas öron med vårt urval av örhängen för barn. Tack vare våra örhängen kommer din lilla flicka att beundras av alla sina vänner!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.