Halsband med flickvänshjärta och silverkedja mot rosa bakgrund
Halsband med flickhjärta till bästa vän
-15% Kod SD15 till 24/07/2024

Halsband med flickhjärta till bästa vän

170,0 kr

📣 SPECIALERBJUDANDE : 2 + 1 GRATIS på alla BARNSJUKAR!

* Erbjudandet gäller så snart du lägger till 3 juveler i din korg, den billigaste av de 3 kommer att vara gratis

I lager

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Letar du efter en present till din dotter, bästa vän eller syster? Då kommer detta vackra hjärtformade halsband att passa perfekt! Det levereras i två delar. Du kan behålla den ena och ge den andra till din dotter, syster eller bästa vän. När de två ugglehängena sätts ihop bildar de ett hjärta.

Sterling silverhalsband med hjärtformat hänge. Detta halsband är perfekt för en bästa vän, syster eller dotter. Halsbandet är ca 45 cm långt.

En perfekt present till din bästa vän! Detta halsband med hjärthänge är enkelt och elegant. Det är tillverkat av rostfritt stål, vilket gör det mycket slitstarkt och lättskött.

Ett halsband att dela med sig av

Letar du efter den perfekta presenten till din bästa vän som uttrycker din kärlek och tillgivenhet? Då har vi den perfekta produkten för dig – det hjärtformade halsbandet till flickans bästa vän. Detta vackra halsband är tillverkat av högkvalitativa material och har en unik, elegant design som garanterat kommer att glädja alla unga tjejer. Designen på det hjärtformade flickhalsbandet är otroligt söt och charmig – två charmiga små ugglor i olika färger som håller i varandras tassar. Den blanka ytan ger smycket en extra gnista. Detta halsband är perfekt att ge bort till någon speciell händelse eller helt enkelt som en personlig överraskning som du kan ge din bästa vän när som helst.
6698-d04e1d.jpeg

En justerbar kedja

Detta fantastiska smycke har designats med stor omsorg om detaljerna och tillverkats av material av högsta kvalitet för att ge det bästa möjliga utseende. Det hjärtformade hänget är tillverkat av en stark zinklegering och är slitstarkt och tåligt mot vardagligt slitage. Halsbandet mäter 45 cm, vilket är perfekt för alla halsstorlekar. Kedjan är också justerbar så att du kan anpassa den efter dina önskemål. Hängsmycket mäter 2,5 x 2 cm, vilket gör det kompakt men ändå betydelsefullt. Detta attraktiva flickhalsband är det perfekta komplementet till en mängd olika outfits – oavsett om de är dressade eller avslappnade – tack vare dess distinkta stil och ljusa guldfärg, som enkelt kompletterar olika klädfärger.

Den perfekta juvelen

Till barnets födelsedag eller under julgranen är ett halsband den perfekta presenten. Eleganta och diskreta eller färgglada och originella - halsbandet är en oumbärlig modeaccessoar för både flickor och pojkar.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.