6707-b9bbd3.jpeg
Kedjehalsband med hängsmycke av marint djur
-10% Kod SUMM10 till 11/08/2024

Kedjehalsband med hängsmycke av marint djur

170,0 kr

📣 SPECIALERBJUDANDE : 2 + 1 GRATIS på alla BARNSJUKAR!

* Erbjudandet gäller så snart du lägger till 3 juveler i din korg, den billigaste av de 3 kommer att vara gratis

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Är din dotter passionerat intresserad av marina djur? Om du letar efter en present till henne kommer detta halsband att vara perfekt! Det levereras med ett vackert hänge i form av en sjöjungfru, ett hjärta med fiskfjäll eller en sjöstjärna. Detta halsband är perfekt för sommaren. Det kommer att ge din lilla prinsessa en underbar touch av exotism.

Detta kedjehalsband med havsdjurshänge är ett magnifikt smycke för alla havsälskare! Havsdjurshänget är tillverkat i 925 sterling silver och är roséguldpläterat. Kedjan är i 925 sterling silver. Halsbandet är en del av vår smyckeskollektion i 925 sterlingsilver.

Ett magnifikt hängsmycke

Havsdjurshänget på denna kedja är helt fantastiskt. Detta charmiga lilla smycke utstrålar havets sanna skönhet med sin realistiska, detaljerade form. Hänget föreställer en sjöjungfru, en sjöstjärna eller ett snäckskal. Dessutom kan halsbandet enkelt bäras varje dag tack vare sin eleganta diskretion – perfekt för att ge en subtil men charmig touch till alla outfits. Små flickor kommer att bära det i skolan och få uppmärksamhet från sina klasskamrater för sina vackra smycken. Så det är perfekt för alla som älskar originella, fantasifulla och autentiska accessoarer.
6707-d37197.jpeg
6707-1739d5.jpeg

En accessoar för vardagen

Halsbandet är tillverkat av högkvalitativa metaller och har en fin kedja i sterlingsilver som fästs runt halsen så att den sitter säkert och bekvämt hela dagen. Den naturinspirerade designen på halsbandet med hängande havsdjur gör det till ett utmärkt val för alla tjejer som gillar att bära moderna, eleganta smycken. Det är det perfekta valet att bära varje dag. Ge henne denna fantastiska accessoar idag! Det kommer garanterat att göra ett stort intryck på din omgivning.

Den perfekta juvelen

Till barnets födelsedag eller under julgranen är ett halsband den perfekta presenten. Eleganta och diskreta eller färgglada och originella - halsbandet är en oumbärlig modeaccessoar för både flickor och pojkar.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.