Set med 7 clipsörhängen för barn i rosa, i en transparent avdelare med vit bakgrund
Set med 7 clipsörhängen för barn
-15% Kod SD15 till 24/07/2024

Set med 7 clipsörhängen för barn

170,0 kr

📣 SPECIALERBJUDANDE : 2 + 1 GRATIS på alla BARNSJUKAR!

* Erbjudandet gäller så snart du lägger till 3 juveler i din korg, den billigaste av de 3 kommer att vara gratis

I lager

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Gillar din dotter att skämma bort sig själv? Här är en present som hon garanterat kommer att älska: ett set med 7 clipsörhängen i form av blommor och djur. Dessa färgglada smycken med tecknade motiv kommer att lysa upp din lilla prinsessas ansikte. Dessutom kommer hon att kunna byta dem så ofta hon vill.

Setet innehåller 7 olika par örhängen, alla med clips. Örhängena är tillverkade av plast och metall. De är lätta och enkla att bära. Örhängena mäter ca 1,5 cm i diameter.

Detta set med örhängen består av 7 olika par örhängen med clips. De är tillverkade av plast och metall och finns i olika mönster och färger. Örhängena är lätta och enkla att bära. De är lämpliga för barn från 3 år och uppåt.

Lätt och bekväm att bära

Denna uppsättning örhängen för flickor har en klämma som enkelt fästs i din lilla prinsessas öron. De är smärtfria eftersom det inte finns något behov av att ta hål i öronen för att sätta på dem. Denna produkt är tillverkad av högkvalitativa material och är byggd för att hålla länge. Örhängena är lätta att sätta på och ta av och är perfekta för barn i alla åldrar. De kan välja mellan 7 olika designer, en för varje veckodag! Med dessa kommer de aldrig att bli uttråkade!
7263-c87db9.jpeg
7263-4d4656.jpeg

Mode smycken

Setet med 7 barnörhängen med clips är det perfekta valet för små flickor som vill lägga till en touch av skoj till sin outfit. Varje par örhängen är tillverkade med omsorg och känsla för detaljer och erbjuder en mängd olika stilar som passar alla tillfällen. Örhängena är tillverkade av högkvalitativa material och är hållbara och slitstarka, så att de förblir vackra även efter långvarig användning. De är också lätta och enkla att bära, så att barnen kan leka och röra sig fritt utan att hindras av tunga eller skrymmande smycken. Setet med 7 barnörhängen med clips är ett utmärkt val för föräldrar som vill ge sina små flickor en rolig och snygg modeaccessoar.

Örhängen för alla åldrar

Klassiska former eller söta mönster, klä upp varje liten flickas öron med vårt urval av örhängen för barn. Tack vare våra örhängen kommer din lilla flicka att beundras av alla sina vänner!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.