7271-7a9fa3.jpeg
Hjärtformade stiftörhängen
-10% Kod SUMM10 till 11/08/2024

Hjärtformade stiftörhängen

170,0 kr

📣 SPECIALERBJUDANDE : 2 + 1 GRATIS på alla BARNSJUKAR!

* Erbjudandet gäller så snart du lägger till 3 juveler i din korg, den billigaste av de 3 kommer att vara gratis

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Detta fantastiska hjärtformade stiftörhänge kommer att se fantastiskt ut på din lilla prinsessa. Dess minimalistiska stil är sober och elegant. Örhänget kan bäras varje dag och passar till alla klädstilar. Din dotter kommer att kunna bära det till skolan såväl som till en kväll ute eller en fest.

Dessa hjärtformade stiftörhängen är supersöta och perfekta för speciella tillfällen. De är lätta att sätta på och ta av tack vare skruven med platt huvud. Den unika hjärtformade designen gör dem perfekta för alla tillfällen, från en romantisk utekväll till en speciell tillställning.

Trevlig att bära

Detta stiftörhänge är lätt och bekvämt att bära. Dessutom är de lätta att ta på och tack vare låsmekanismen kommer de inte att ramla av eller glida ur din dotters öron. Hjärtformade stiftörhängen tillverkade av högkvalitativt rostfritt stål. Detta smycke är perfekt för unga människor som älskar unika och originella smycken. Örhängenas eleganta och tidlösa design gör dem perfekta för alla tillfällen, från en chic utekväll till en avslappnad look.
7271-dba6f9.jpeg

Ett smycke i original

Örhänget är tillverkat av högkvalitativa material och är utformat för att hålla länge och stå emot tidens tand. Det mönstrade hjärtat är fint bearbetat för att skapa en subtil textur och ett glänsande utseende. Den polerade ytan ger smycket en extra sofistikerad touch, medan skruven gör att det sitter säkert fast i örat utan risk för att tappas bort. Det är en fin present till ditt barn som älskar originella kostymsmycken!

Örhängen för alla åldrar

Klassiska former eller söta mönster, klä upp varje liten flickas öron med vårt urval av örhängen för barn. Tack vare våra örhängen kommer din lilla flicka att beundras av alla sina vänner!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.