Hängeörhänge med färgat klubbmotiv mot vit och blå bakgrund
Lollipop hängande örhängen
-10% Kod SUMM10 till 11/08/2024

Lollipop hängande örhängen

170,0 kr

📣 SPECIALERBJUDANDE : 2 + 1 GRATIS på alla BARNSJUKAR!

* Erbjudandet gäller så snart du lägger till 3 juveler i din korg, den billigaste av de 3 kommer att vara gratis

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Behöver du ett par originella örhängen till din dotter? Kolla in dessa fina örhängen med klubbor. Din lilla prinsessa kommer inte att kunna motstå deras charm! Med sin klara, syrliga färg kommer denna vackra juvel att blända din dotters ansikte. Perfekt för sommaren. Örhängena finns i 4 olika färger.

Dessa örhängen är supersöta och moderiktiga och är ett utmärkt val för fashionistas. Örhängena är guldpläterade med en glänsande finish. Lollipopmotivet är i resin med en pärla undertill. Örhängena är ca 2,5 cm långa.

En originell design

Lollipop-örhängen är ett djärvt och färgglatt smycke som passar alla unga, djärva och trendiga kvinnor. Dessa kostymsmycken är det perfekta alternativet till traditionella örhängen för dig som vill dra uppmärksamhet till dina öron. De hängande örhängena är inspirerade av de berömda mångfärgade klubborna som alla känner igen från barndomen. Den lekfulla designen är perfekt för dig som inte har något emot att visa upp din kärlek till söta saker. De klara färgerna på dessa smycken lyser upp alla hudtoner och ger en rolig touch till alla outfits. Dessa vackra hängande örhängen är perfekta som gåvor till barn, tack vare sin unika design och exceptionella kvalitet.
7296-07229d.jpeg

Lätta lockar

Dessa örhängen med klubbor är det perfekta valet för dig som gillar sötsaker. Dessa vackra smycken är tillverkade av högkvalitativt rostfritt stål, vilket garanterar deras styrka och hållbarhet. De perfekta måtten gör dem till en lättburen accessoar, oavsett om du går till skolan eller bara rör dig i vardagen. De är mycket lätta, men tillräckligt starka för att kunna bäras under lång tid utan att orsaka obehag. Dessa vackra smycken är precisionstillverkade för att minimera belastningen på dina lober och maximera din komfort under användningen. De material som används vid tillverkningen har valts med omsorg för att undvika oönskade allergiska reaktioner.

Örhängen för alla åldrar

Klassiska former eller söta mönster, klä upp varje liten flickas öron med vårt urval av örhängen för barn. Tack vare våra örhängen kommer din lilla flicka att beundras av alla sina vänner!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.