Örhänge med sjöstjärna i guld i en vit tallrik
Örhänge med sjöstjärna
-15% Kod SD15 till 24/07/2024

Örhänge med sjöstjärna

170,0 kr

📣 SPECIALERBJUDANDE : 2 + 1 GRATIS på alla BARNSJUKAR!

* Erbjudandet gäller så snart du lägger till 3 juveler i din korg, den billigaste av de 3 kommer att vara gratis

I lager

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Älskar din dotter att bära originella saker? Då är detta örhänge för barn helt rätt för henne! Smycket har formen av en snäcka och en sjöstjärna. Det är originellt och vackert. Din dotter kommer att se ut som en riktig havsprinsessa med detta par dinglande örhängen.

Dessa örhängen är perfekta för alla tillfällen! De är unika och kan bäras till allt.

Örhängen med sjöstjärna. De här örhängena är perfekta för dig som älskar havsdjur! De är tillverkade i guldpläterat sterlingsilver och föreställer en sjöstjärna. Varje sjöstjärna är unik och har noggrant valts ut för sin skönhet. Örhängena mäter ca 1,5 cm.

En vacker kopparjuvel

Detta vackra örhänge är tillverkat av koppar. Guldfärgen ger det elegans och charm. Det är ett fint smycke att bära vid speciella tillfällen. Örhängen med sjöstjärnor är ett måste för alla fashionistas som gillar att hänga med i de senaste trenderna. Dessa eleganta och originella smycken är perfekta för alla tillfällen, från kontoret till kvällen. Örhängen med sjöstjärnor är ett utmärkt val för dig som vill ge din look en touch av originalitet.
7617-64103e.jpeg

Örhängen för alla åldrar

Klassiska former eller söta mönster, klä upp varje liten flickas öron med vårt urval av örhängen för barn. Tack vare våra örhängen kommer din lilla flicka att beundras av alla sina vänner!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.