Regnbågsörhängen för små flickor
Regnbågsörhängen för små flickor
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Regnbågsörhängen för små flickor

227,0 kr

📣 SPECIALERBJUDANDE : 2 + 1 GRATIS på alla BARNSJUKAR!

* Erbjudandet gäller så snart du lägger till 3 juveler i din korg, den billigaste av de 3 kommer att vara gratis

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Dessa vackra regnbågsörhängen är perfekta för den lilla flickan som älskar klara färger och roliga smycken. De är tillverkade av högkvalitativa material som gör dem slitstarka och reptåliga. De klara regnbågsfärgerna kommer att lysa upp din lilla flickas ansikte och ge hennes outfit en touch av originalitet. Örhängena är lätta att bära och fästs med ett stadigt clips. De levereras i en söt förpackning och är den perfekta presenten till din lilla prinsessa.

En touch av färg

Dessa vackra regnbågsörhängen är perfekta för den lilla flickan som gillar att känna sig unik och speciell. De är tillverkade av högkvalitativa material och är designade för att hålla länge. Stjärnornas klara, skimrande färger i kombination med sterlingsilvret skapar en look som är både söt och sofistikerad. Örhängena är mycket lätta att bära och kan kombineras med en mängd olika outfits, från avslappnat till elegant. Den lilla flickan kommer att bli förtjust över att bära dem och visa alla sin unika och färgglada stil. Örhängena är den perfekta presenten till den lilla flickan som vill känna sig vacker och speciell.

En färgglad och rolig modeaccessoar

Regnbågsörhängen för små flickor är en färgglad och rolig modeaccessoar som kommer att ge en touch av skoj till alla outfits. Örhängena är tillverkade av högkvalitativa material som gör dem slitstarka och tåliga mot vardagligt slitage. Örhängena har en regnbågshalvcirkel med klara, livfulla färger som sträcker sig från rött till lila. Färgerna är perfekt matchade och skapar en slående visuell effekt som garanterat kommer att väcka uppmärksamhet. Örhängena är specialdesignade för små flickor och har en storlek som passar deras ömtåliga öron. Så varför vänta? Ge dem till din lilla flicka nu och se henne stråla!

Örhängen för alla åldrar

Klassiska former eller söta mönster, klä upp varje liten flickas öron med vårt urval av örhängen för barn. Tack vare våra örhängen kommer din lilla flicka att beundras av alla sina vänner!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.