Vita och färgade enhörningsörhängen för flickor på vitt papper
Enhörningsörhänge för flickor
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Enhörningsörhänge för flickor

170,0 kr

📣 SPECIALERBJUDANDE : 2 + 1 GRATIS på alla BARNSJUKAR!

* Erbjudandet gäller så snart du lägger till 3 juveler i din korg, den billigaste av de 3 kommer att vara gratis

I lager

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Är enhörningen en av din dotters favoritvarelser? I så fall kommer hon att älska dessa fina enhörningsörhängen! Färgglada och glittrande, dessa örhängen för flickor kommer att lysa upp din lilla prinsessas ansikte. Ge dem till henne som en gåva. Hon kommer garanterat att älska dem!

Flickor älskar enhörningar! Det är därför vi har skapat dessa vackra enhörningsörhängen. De är perfekta för små prinsessor som vill ge sin look en sagolik touch. Örhängena är tillverkade av sterlingsilver och guldpläterade och dekorerade med små gnistrande kristaller. De är mycket lätta och bekväma att bära, och de är en utmärkt present till alla tjejer som älskar enhörningar!

En bekväm öronsnäcka

Dessa stiftörhängen för flickor är lätta att fästa i din lilla prinsessas öron. Det är lätt att sätta på och ta av. Det är också lätt. Din dotter kommer att kunna bära dem en hel dag utan att de känns klumpiga eller tunga i öronen. Örhängena är tillverkade av högkvalitativa material och är mycket bekväma att bära. De är ca 1,5 cm långa, vilket gör dem lätta och smidiga att bära. Stiftörhängena är tillverkade av högkvalitativa material som garanterar hållbarhet och slitstyrka.
11993-9fd225.jpeg
11993-9cf780.jpeg

En mjuk design

Smycket har tillverkats med omsorg och har en elegant och charmig design som tilltalar både små flickor och vuxna. Den är allergivänlig, vilket gör den säker för känslig hud. Enhörningen är ett av de mest populära djuren bland barn, och den här örhängena kommer säkert att göra dem glada. Enhörningen är avbildad med fina, exakta detaljer, som dess gyllene horn och färgglada man. Den har också ett mjukt, välvilligt uttryck som inger förtroende och lugn.

Örhängen för alla åldrar

Klassiska former eller söta mönster, klä upp varje liten flickas öron med vårt urval av örhängen för barn. Tack vare våra örhängen kommer din lilla flicka att beundras av alla sina vänner!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.