13008-e83867.jpeg
3 stycken guldpläterade armband för barn
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

3 stycken guldpläterade armband för barn

170,0 kr

📣 SPECIALERBJUDANDE : 2 + 1 GRATIS på alla BARNSJUKAR!

* Erbjudandet gäller så snart du lägger till 3 juveler i din korg, den billigaste av de 3 kommer att vara gratis

I lager

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Älskar din dotter att bära guldsmycken? Om du tycker att det ännu inte är dags för henne att bära riktiga smycken kan du ge henne dessa tre guldpläterade armband. De är eleganta och raffinerade! De ser ut som riktiga guldsmycken. Din lilla prinsessas handled kommer att se sublim ut med dessa armband.

Detta guldpläterade armband är perfekt för barn. Det består av tre guldpläterade armband, vart och ett med en unik design. Armbanden är snygga både tillsammans och var för sig och är en fin present till barn.

Ett bärbart armband för flickor

Detta armband i zinklegering för tjejer är lättviktigt. Det är inte skrymmande. Tvärtom är det mycket bekvämt att bära. Barn kommer att älska det här guldpläterade armbandet. De kan bära det varje dag och kommer att älska att visa upp det för sina vänner. Armbandet består av tre guldkedjor med ett metallspänne. Det är lätt att ta på och av och är mycket bekvämt att bära. Barn kommer att älska det här guldpläterade armbandet och bära det med stolthet.
13008-9b4a28.jpeg
13008-e83867.jpeg

Enkla men eleganta smycken

Varje armband är noggrant tillverkat för att ge en oklanderlig finish och överlägsen kvalitet. Armbanden är tillverkade av en guldpläterad metallegering och är starka och hållbara, så att de håller länge och kan bäras varje dag utan att skadas. Armbanden är också allergivänliga, vilket gör dem lämpliga för barns känsliga hud. Designen är enkel men elegant och armbanden kan bäras tillsammans eller var för sig. De är också en perfekt present till små flickor som älskar smycken och uppskattar kvalitetsaccessoarer.

Det oumbärliga tillbehöret

Ge bort ett barnarmband som är anpassat till deras små handleder, för ett speciellt tillfälle eller för att matcha deras vardagsoutfit! Tidlöst till dopet eller finurligt till den mer modemedvetna - ett barnarmband är en perfekt gåva.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.