Hello Kitty-klockarmband för barn i rosa och guld mot en vit bakgrund
Hello Kitty-klockarmband för barn
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Hello Kitty-klockarmband för barn

170,0 kr

📣 SPECIALERBJUDANDE : 2 + 1 GRATIS på alla BARNSJUKAR!

* Erbjudandet gäller så snart du lägger till 3 juveler i din korg, den billigaste av de 3 kommer att vara gratis

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Är din dotter ett Hello Kitty-fan? Om du vill göra henne glad, ge henne detta fina Hello Kitty klockarmband. Hon kommer garanterat att älska det! Din lilla prinsessa kommer att älska dess söta, feminina stil. Hon kommer att kunna bära det varje dag och matcha det med vilken outfit som helst. Detta klockarmband kommer alltid att se bra ut på henne.

Hello Kitty är en mycket populär karaktär bland barn och är känd över hela världen. Hello Kitty-klockarmbandet för barn är en officiell Hello Kitty-produkt och är tillverkat av högkvalitativa material.

Armbandet är tillverkat av mjuk, bekväm plast och är lätt att bära. Armbandet har Hello Kitty-logotypen och finns i flera olika färger. Armbandet är en utmärkt present till barn och gör det möjligt för dem att visa upp sin personliga stil.

En funktionell klocka

Detta armband är inte bara en enkel accessoar för att dekorera din dotters handled. Det är funktionellt och visar tiden hela tiden. Armbandsuret finns i tre olika färger. Själva klockan har en rund urtavla med en ljus vit bakgrund och lättlästa svarta siffror. Hello Kittys ansikte är i mitten av urtavlan, vilket ger en touch av charm och personlighet till helheten. Tim- och minutvisarna är tydliga och exakta, vilket gör det enkelt för barn att se vad klockan är.
13014-b69d6e.jpeg

En lätt juvel

Armbandet är tillverkat av högkvalitativa material som gör att det håller länge och är bekvämt att bära. Det är lätt att bära hela dagen utan att orsaka irritation eller obehag, och det är lätt på handleden. Klämman är mycket enkel att använda och barn kommer att kunna fästa armbandet själva. Det ger också extra säkerhet så att klockan inte ramlar av barnets handled. Med sin solida design och söta utseende kommer den säkert att bli en omedelbar favorit.

Det oumbärliga tillbehöret

Ge bort ett barnarmband som är anpassat till deras små handleder, för ett speciellt tillfälle eller för att matcha deras vardagsoutfit! Tidlöst till dopet eller finurligt till den mer modemedvetna - ett barnarmband är en perfekt gåva.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.