4 guldfärgade etniska armband för barn på en hand mot vit bakgrund
4 stycken guldfärgade etniska armband för barn
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

4 stycken guldfärgade etniska armband för barn

397,0 kr

📣 SPECIALERBJUDANDE : 2 + 1 GRATIS på alla BARNSJUKAR!

* Erbjudandet gäller så snart du lägger till 3 juveler i din korg, den billigaste av de 3 kommer att vara gratis

I lager

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Vill du göra din dotter vacker inför ett speciellt tillfälle? Köp henne då detta set med fyra guldfärgade etniska armband. De kommer att se fantastiska ut på hennes lilla handtag! Dessa smycken kommer att ge din lilla prinsessa en touch av elegans och lyx. De är perfekta att bära på ett bröllop, en födelsedag eller en enkel fest där det är bra att se fin ut.

Dessa underbara armband är perfekta för små fashionistas! De är prydda med färgglada pärlor och guldberlocker som ger dem en mycket elegant look. Armbanden är justerbara, vilket gör dem perfekta för barn i alla åldrar.

Praktisk och bekväm

Dessa armband i fyra delar kommer inte att skräpa ner din dotters handled. Smycket är tillverkat av koppar och är mycket lätt. Din dotter kommer att älska att bära det. Armbanden är perfekta för små pojkar och flickor som gillar färgglada smycken. De är tillverkade av stark metall och missfärgas inte så lätt. Armbanden är justerbara och kan bäras av barn i alla åldrar. Med de här armbanden kommer ditt barn alltid att vara moderiktigt, vart de än går! Det finns inget bättre än detta armband för att ge en fin gyllene touch.
13028-470faf.jpeg

Ett lysande och förtjusande armband

Varje armband är tillverkat av material av högsta kvalitet, vilket garanterar exceptionell hållbarhet och motståndskraft. Den unika designen på varje armband är inspirerad av etniska kulturer från hela världen Armbanden är gjorda av guldfärgade metallpärlor som reflekterar ljuset på ett bländande sätt och ger en söt touch till ensemblen. De kan bäras ensamma eller kombineras för att skapa en djärvare och iögonfallande look. De är en underbar present till födelsedagar, jubileer eller andra speciella tillfällen, och kommer säkert att uppskattas av både barn och föräldrar.

Det oumbärliga tillbehöret

Ge bort ett barnarmband som är anpassat till deras små handleder, för ett speciellt tillfälle eller för att matcha deras vardagsoutfit! Tidlöst till dopet eller finurligt till den mer modemedvetna - ett barnarmband är en perfekt gåva.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.