Blå, rosa och gul raketformad skolväska för barn
Raketformad skolväska för barn
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Raketformad skolväska för barn

340,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Är ditt barn fascinerat av raketer? Ge dem då denna fina raketformade ryggsäck. Den originella formen och färgglada designen kommer inte att lämna någon oberörd. Flicka eller pojke, ditt barn kommer att älska den här skolväskan och kommer att bli förtjust över att bära den i skolan för att bära alla sina saker. Den finns i tre olika färger.

Den raketformade skolväskan är en mycket originell och rolig produkt för barn. Den är tillverkad av tjockt, slitstarkt tyg med en kraftig dragkedja. Skolväskan är lätt och enkel att bära tack vare de justerbara axelremmarna. Skolväskans mått är perfekta för barn mellan 3 och 8 år. Den raketformade skolväskan är en perfekt present till barn som älskar äventyr och rymdberättelser.

En söt och lätt skolväska

Denna skolväska för barn är tillverkad av EVA. Den är mjuk och lätt. Ryggsäcken väger bara 0,26 kg. Det är den perfekta skolväskan för barn när de börjar skolan för första gången. Med sitt rymliga fack rymmer den allt som ditt barn behöver i skolan, t.ex. skrivhäften och pennor. De justerbara axelremmarna och bärhandtaget gör att ditt barn kan bära den bekvämt, medan den roliga raketdesignen kommer att glädja din lilla utforskare.
13135-56e150.jpeg
13135-b403ba.jpeg

En skolväska för de minsta

Med sin futuristiska, raketformade design kommer den här skolväskan inte att gå obemärkt förbi på lekplatsen eller på gatan! Den här skolväskan är tillverkad av högkvalitativa material och är både slitstark och hållbar. De vadderade rygg- och axelremmarna ger optimal komfort när du bär skolväskan, även när den är fullastad. Remmarna är justerbara för att passa ditt barns kropp perfekt. Det övre handtaget gör det också enkelt att bära skolväskan för hand. Den robusta dragkedjan ger maximal säkerhet för ditt barns tillhörigheter.

Gör i ordning din skolväska!

Det är dags att börja skolan igen, så gör i ordning skolväskan och lägg undan pennorna i pennskrinet! Upptäck vårt urval av produkter för en lyckad skolstart!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.