Handväska i PU-läder med rosett för flickor i blått och rosa
PU-läderväska med rosett för flickor
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

PU-läderväska med rosett för flickor

397,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Behöver du en ny skolväska till din dotter? Välj denna söta ryggsäck i PU-läder med rosett och paljetter. Hon kommer att älska att bära den i skolan. Den här skolväskan är snygg, solid och praktisk. Den är lätt och bekväm att bära. Du kan välja mellan tre olika färger till din lilla prinsessa.

Denna skolväska i PU-läder för flickor är elegant och praktisk. Den snygga designen med dekorativ rosett är perfekt för tjejer som älskar mode. Framfickan med dragkedja är praktisk för förvaring av småsaker. De justerbara axelremmarna gör att du kan anpassa väskan efter ditt barns längd. Skolväskan är tillverkad i PU-läder av hög kvalitet, vilket gör den slitstark och lättskött.

Praktiska egenskaper och komfort

Denna väska med rosett och paljetter är lämplig för flickor från 2 år och uppåt. Med en vikt på bara 250 gram är den mycket lätt. Din lilla prinsessa kommer inte att bli trött av att bära den till skolan eller på promenader varje dag. Skolväskan är tillverkad av PU-läder av hög kvalitet, vilket gör den slitstark och lättskött. Den har också ett rymligt huvudfack och en framficka, så att du kan förvara alla dina personliga tillhörigheter. Skolväskans justerbara axelremmar ger optimal komfort under transporten.
13109-419bec.jpeg

En charmig väska

Denna skolväska är verkligen originell för små flickor. De pastellfärger som finns tillgängliga är helt underbara. Bågen på framsidan ger accessoaren en touch av elegans. Den roligaste delen av designen är de små paljetterna i framfickan. De rör sig när du rör dig och skapar ett hav av paljetter som skimrar i solljuset. Det är en mycket flickig accessoar, perfekt för alla flirtiga småflickor som älskar paljetter!

Gör i ordning din skolväska!

Det är dags att börja skolan igen, så gör i ordning skolväskan och lägg undan pennorna i pennskrinet! Upptäck vårt urval av produkter för en lyckad skolstart!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.