Pat'Patrouille skolväska för barn i blått med jaktmotiv på framsidan
Pat’Patrouille skolväska för barn
-15% Kod SD15 till 24/07/2024

Pat’Patrouille skolväska för barn

454,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Är ditt barn ett fan av den berömda tecknade serien Pat’Patrouille? Varför då inte unna dem denna magnifika skolväska med de modigaste hundarna i historien!

Med denna Patrol-skolväska kommer ditt barn att se fram emot den första skoldagen för att avtäcka den och visa upp den för sina klasskamrater.

Pat’Patrouille-skolväskan är perfekt för barn i förskolan och grundskolan. Den är tillverkad av högkvalitativ polyester och har ett meshfoder som andas. Pat’Patrouille-skolväskan har justerbara axelremmar och en vadderad rygg för optimal komfort. Den har också en framficka med dragkedja för förvaring av små tillbehör.

De bästa skolväskorna för skolstarten!

Om ditt barn älskar Chase, Marcus och Stellas äventyr i den tecknade serien Patrullen kommer de att bli glada över att se sin nya Patrullen-skolväska som tar dem genom hela året! Den är lätt och bekväm och har justerbara, vadderade remmar som avlastar axlarna. Tyget är mjukt och andas, och den ergonomiska designen fördelar vikten jämnt över rygg och axlar. Den vattentäta och ultraresistenta skolväskan är byggd för att hålla länge och kommer att följa ditt barn i många år framöver!

En produkt av högsta kvalitet

Pat’Patrols skolväska för barn är en högkvalitativ produkt designad för små fans av den berömda animerade serien. Denna skolväska är perfekt för barn som går i grundskolan och behöver en stark, praktisk ryggsäck för att bära sina skolmaterial. Pat’Patrol-skolväskan har en attraktiv design för barn, med ljusa färger och roliga mönster med seriens favoritkaraktärer. Ryggsäcken är tillverkad av högkvalitativ polyester, vilket gör den vattenavvisande och lätt att rengöra. Den har också justerbara, vadderade axelremmar för optimal komfort under transport.

Gör i ordning din skolväska!

Det är dags att börja skolan igen, så gör i ordning skolväskan och lägg undan pennorna i pennskrinet! Upptäck vårt urval av produkter för en lyckad skolstart!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.