One Piece-ryggsäck i brun canvas med motiv av en dödskalle och korslagda ben på framsidan
Resryggsäck i canvas i ett stycke
-10% Kod SUMM10 till 11/08/2024

Resryggsäck i canvas i ett stycke

681,0 kr

I lager

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Letar du efter en robust ryggsäck till ditt barn som är ett fan av One Piece-universumet? Vår magnifika One Piece-resryggsäck i canvas är precis vad du behöver!

Tillverkad av slitstarkt tyg och med gott om förvaringskapacitet är det den perfekta ryggsäcken för alla Monkey D. Luffy-fans.

Faktum är att denna produkt är en resryggsäck i canvas inspirerad av denna manga. Den är tillverkad av högkvalitativ canvas, vilket gör den extremt slitstark. Den har också massor av fickor så att du kan förvara alla dina saker på ett säkert sätt. Dessutom är den mycket bekväm att bära tack vare de justerbara axelremmarna. Slutligen är denna One Piece-ryggsäck i canvas en utmärkt present till alla fans av denna manga!

Rymlig, trendig och hållbar

Om du letar efter en praktisk och robust ryggsäck till ditt barn kan du inte hitta något bättre än vår magnifika One Piece-ryggsäck i canvas! Den här ryggsäcken föreställer den berömda mangan och piraten Monkey D. Luffy och har en enorm förvaringskapacitet och massor av fack. Den tidlösa designen ger ditt barn en ojämförlig stil, medan det ultraresistenta tyget kommer att trotsa åren! One Piece-resryggsäcken i canvas är en väska av högsta kvalitet, tillverkad av 100% naturligt bomullstyg. Den är extremt slitstark och kan bära upp till 30 kg vikt. Väskan är perfekt för resor med flyg, tåg eller buss, eftersom den är lätt och enkel att bära. Den är också idealisk för vandring eller trekking, eftersom den är mycket bekväm att bära. Ryggsäcken finns i en mängd olika färger så att du kan välja den som passar dig bäst.

En oumbärlig accessoar för alla fans

Resryggsäcken i canvas från One Piece är ett oumbärligt tillbehör för alla fans av den berömda japanska anime-serien. Ryggsäcken är tillverkad av högkvalitativa material och är stark och tålig, perfekt för resor, vandring eller bara vardagsbruk. Ryggsäckens design är inspirerad av One Piece-världen, med motiv och bilder som föreställer seriens ikoniska karaktärer. Ryggsäcken har ett stort, rymligt huvudfack som rymmer allt du behöver för resan, t.ex. kläder, skor, böcker och till och med en bärbar dator.

One Piece-ryggsäck

Ge dig ut för att erövra den mest eftertraktade gömda skatten i piraternas historia och slåss mot havet och dess sjömonster med Monkey D. Luffy och hans nakamas. Med vår One Piece-ryggsäckskollektion kan du göra ditt barn till piraternas nya kung!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.