One Piece Monkey D. Luffy reflekterande svart och blå ryggsäck med frontdesign
One Piece Monkey D. Luffy reflekterande ryggsäck
-15% Kod SD15 till 24/07/2024

One Piece Monkey D. Luffy reflekterande ryggsäck

681,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Älskar din son mangavärlden och den berömda Monkey D. Luffy från One Piece-universumet? Förvandla då ditt barn till en riktig pirat och ge honom denna magnifika reflekterande One Piece Monkey D. Luffy-ryggsäck!

Denna praktiska, rymliga, slitstarka och reflekterande ryggsäck kommer att ge ditt barn en unik stil!

Den här ryggsäcken är den perfekta följeslagaren för alla Monkey D. Luffy-fans! Den är tillverkad av högkvalitativ polyester och har en reflekterande yta för en unik, modern look. Väskan har också ett rymligt huvudfack med dragkedja, justerbara axelremmar och en broderad One Piece-logotyp på framsidan.

Praktisk, trendig och slitstark

Om ditt barn gillar mangan One Piece måste de absolut ha den här ryggsäcken med sin favoritsuperhjälte! Denna One Piece-ryggsäck har inte bara en snygg och trendig design, utan motivet av den berömda Monkey D. Luffy är också reflekterande på natten! Detta garanterar ditt barns säkerhet samtidigt som det ger en stil som inte kan slås av någon annan ryggsäck… Denna ryggsäck är perfekt för One Piece-fans! Den är tillverkad av högkvalitativ polyester och har en reflekterande design. Väskan har justerbara axelremmar och ett rymligt huvudfack.

Slitstark och tålig!

Den reflekterande One Piece Monkey D. Luffy-ryggsäcken är en högkvalitativ accessoar för fans av den populära anime- och mangaserien One Piece. Ryggsäcken är tillverkad av slitstark polyester, vilket gör den vatten- och rivtålig och perfekt för vardagsbruk eller resor. Ryggsäckens design är inspirerad av seriens huvudperson Monkey D. Luffy, med en reflekterande bild av hans ansikte på väskans framsida. Den klarröda färgen på ryggsäcken ger också en touch av dynamik och energi till den övergripande looken. Den reflekterande One Piece Monkey D. Luffy-ryggsäcken är också mycket praktisk.

One Piece-ryggsäck

Ge dig ut för att erövra den mest eftertraktade gömda skatten i piraternas historia och slåss mot havet och dess sjömonster med Monkey D. Luffy och hans nakamas. Med vår One Piece-ryggsäckskollektion kan du göra ditt barn till piraternas nya kung!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.