Ryggsäck i ett stycke för barn
Endelad ryggsäck för barn
-15% Kod SD15 till 24/07/2024

Endelad ryggsäck för barn

454,0 kr

I lager

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Är ditt barn ett fan av manga? Då får de inte missa denna fantastiska One Piece-ryggsäck för barn med den berömda Monkey D. Luffy!

Tillverkad av ett slitstarkt material som är bekvämt att bära, ditt barn kommer att älska den och kommer att åtföljas av sin favoritsuperhjälte varje dag!

Denna One Piece-ryggsäck för barn är den perfekta presenten till alla fans av anime! Med sin unika design och många fickor är denna väska perfekt för att bära alla saker du behöver för skolan eller utomhusaktiviteter. Axelremmarna är justerbara för att passa barnets storlek, och väskan är tillverkad av slitstarkt tyg för en lång livslängd.

En praktisk, slitstark ryggsäck

Om ditt barn älskar One Piece-universumet och drömmer om att bli piraternas kung, då är denna magnifika One Piece-ryggsäck precis vad det behöver! Med sin stora förvaringskapacitet och flera inre och yttre fack är den perfekt för att organisera allt ditt barns skolarbete och personliga tillhörigheter. Denna vattentäta och slitstarka ryggsäck är perfekt för skolresan eller weekendresan och kommer att stå sig länge. Denna One Piece-ryggsäck för barn är perfekt för fans av anime! Den är rymlig och har flera fickor, vilket gör den mycket praktisk för vardagsbruk. Axelremmarna är justerbara för att passa alla storlekar.
Ryggsäck i ett stycke för barn

Designad med material av högsta kvalitet!

One Piece-ryggsäcken för barn är en praktisk och snygg modeaccessoar som kommer att tilltala alla fans av den berömda japanska anime-serien. Ryggsäcken är tillverkad av högkvalitativa material och är stark och hållbar, perfekt för att följa med ditt barn på alla hans äventyr. Designen på One Piece-ryggsäcken är inspirerad av den färgstarka och fantastiska världen i den animerade serien. Den har ett livfullt, detaljerat tryck av de ikoniska One Piece-figurerna. De klara färgerna och djärva mönstren ger ryggsäcken en touch av nyckfullhet och originalitet. One Piece-ryggsäcken är också mycket funktionell.

One Piece-ryggsäck

Ge dig ut för att erövra den mest eftertraktade gömda skatten i piraternas historia och slåss mot havet och dess sjömonster med Monkey D. Luffy och hans nakamas. Med vår One Piece-ryggsäckskollektion kan du göra ditt barn till piraternas nya kung!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.