Pennfodral i läder för barn, grönt och rosa med grön och blå penna
Pennfodral i läderimitation för barn
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Pennfodral i läderimitation för barn

170,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Upptäck detta söta och eleganta pennskrin för barn. Det lätthanterliga pennfodralet i läderimitation är perfekt för att ta med pennor och annat skolmaterial till skolan varje dag. Detta skolfodral med stor kapacitet rymmer upp till 70 pennor och blyertspennor.

Pennskrinet för barn är tillverkat av högkvalitativt äkta läder. Det är fodrat med tyg för att skydda pennorna. Dragkedjan är stark och enkel att använda. Pennskrinets storlek är perfekt för pennor och små tillbehör. Barnen kommer att älska detta unika och snygga pennfodral!

Lätt och praktisk

Detta lilla pennskrin i konstläder får enkelt plats i ditt barns skolväska. Det är dessutom lättviktigt. Och eftersom det är tillverkat av PU är det säkert, miljövänligt och giftfritt. Dragkedjan är slät, vilket gör den snabb och enkel att öppna och stänga. Sömmarna är snygga och eleganta, vilket ger den en elegant och sofistikerad look. Den finns i en mängd ljusa, iögonfallande färger, vilket gör den perfekt för barn.
8763-e84eb8.jpeg
8763-5fb4f0.jpeg

En raffinerad stil

Detta pennfodral är ett praktiskt och snyggt tillbehör som håller din lilla konstnärs pennor, pennor, suddgummin och andra skoltillbehör säkra och trygga. Pennskrinet är tillverkat av högkvalitativa material och är slitstarkt och hållbart, vilket gör det perfekt för daglig användning. Det har också en snygg och färgglad design som kommer att tilltala barn i alla åldrar. Det finns i en mängd olika ljusa, iögonfallande färger, så att ditt barn kan välja den som bäst passar deras personliga stil.

Gör i ordning din skolväska!

Det är dags att börja skolan igen, så gör i ordning skolväskan och lägg undan pennorna i pennskrinet! Upptäck vårt urval av produkter för en lyckad skolstart!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.