Pennfodral i form av en hund mot vit bakgrund
Pennfodral hund
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Pennfodral hund

170,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Är ditt barn en hundälskare? I så fall kommer de att älska detta pennfodral i form av en hund. Det är ett sött, originellt pennfodral som de gärna kommer att bära till skolan varje dag. Detta skolfodral är lätt att hantera och har dessutom stor kapacitet. Ditt barn kommer att få plats med alla sina pennor.

Detta pennfodral i form av en hund är perfekt för barn som älskar djur! Det är tillverkat av mjukt tyg och har en dragkedja för att hålla pennorna i ordning. Barn kommer att älska att ta med sig detta pennskrin överallt, oavsett om det är till skolan eller på resan.

Ett urval av fem färger

Detta mjuka, hundformade pennfodral kommer att bli ditt barns nya skolkamrat. Han eller hon kommer att bli glad över att ha det. Allt du behöver göra är att hitta rätt färg att ge honom eller henne. Det finns fem olika designer att välja mellan, var och en representerar ett annat sött djur! Denna accessoar är perfekt för barn som älskar djur! Den kan användas för att ta med till skolan, men inte bara det, de kan också ta med den på resor för att ha med sig sina ritpennor för att hålla dem sysselsatta.
8784-42b8c3.jpeg
8784-5ded19.jpeg

Ett praktiskt kit

Pennskrinet är tillverkat av högkvalitativa material, vilket gör det slitstarkt och tåligt mot vardagligt slitage. Pennskrinet har en kraftig dragkedja för enkel stängning och håller alla pennor och blyertspennor i säkert förvar. Det är tillräckligt stort för att rymma flera pennor, suddgummin och andra viktiga skoltillbehör. Det kan enkelt bäras i en ryggsäck eller handväska och är lätt och kompakt så att det inte tar upp för mycket utrymme. Med sin överlägsna kvalitet, hållbarhet och bedårande design är detta pennskrin ett perfekt val för barn som letar efter en touch av nyckfullhet.

Gör i ordning din skolväska!

Det är dags att börja skolan igen, så gör i ordning skolväskan och lägg undan pennorna i pennskrinet! Upptäck vårt urval av produkter för en lyckad skolstart!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.