8812-ac6a7e.jpeg
Skolpaket i form av ett gosigt djur
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Skolpaket i form av ett gosigt djur

170,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Letar du efter ett originellt pennskrin till ditt barn? Kolla in det här söta skolfodralet i form av ett uppstoppat djur. Det finns alla möjliga sorter. Mus, katt, gris, kyckling, kanin… det är upp till dig att välja ett pennskrin med din pojkes eller flickas favoritdjur.

Skolpaketet i form av ett gosedjur är en unik och originell produkt. Det är tillverkat av mjukt plyschtyg, vilket gör det mycket behagligt att ta på. Dragkedjan är stark och enkel att använda och håller sakerna i skolväskan säkra.

Storleken på det uppstoppade djurets skolväska är perfekt för förvaring av allt skolmaterial du behöver, t.ex. pennor, pennor, anteckningsböcker etc. Den finns i ett brett utbud av ljusa, attraktiva färger, så att barnen kan välja det som passar deras personliga smak.

Ett kit med stor kapacitet

Detta pennfodral kommer inte bara att övertyga dig med sin charm och originella stil. Ditt barn kommer också att älska det för dess praktiska funktion och stora kapacitet. Det är ca 20 cm långt och rymmer enkelt pennor, blyertspennor, suddgummi, linjaler och andra viktiga skolmaterial. Skolfodralet är tillverkat av högkvalitativt tyg, vilket gör det slitstarkt och lätt att rengöra. Det har också en robust dragkedja som håller alla dina tillhörigheter säkra. Det är mjukt och robust, och den unika djurdesignen kommer att göra det ännu mer populärt bland barn.
8812-dc181d.jpeg
8812-3969a5.jpeg

En plyschsats

Detta kit är utformat för att likna ett uppstoppat djur, med noggranna detaljer och en mjuk, fluffig textur som inbjuder till beröring. Kitet finns i en mängd olika djur och kan väljas efter varje barns smak och preferenser. Djuren är alla väldigt söta, med sina egna färger och särdrag. Det kan också användas som resesällskap på skolutflykter eller familjesemestrar. Kort sagt, skolpaketet med plyschdjur är en unik och charmig produkt som kommer att ge barnens vardag en touch av fantasi.

Gör i ordning din skolväska!

Det är dags att börja skolan igen, så gör i ordning skolväskan och lägg undan pennorna i pennskrinet! Upptäck vårt urval av produkter för en lyckad skolstart!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.