Skolväska i form av en enhörning med rosa och vita paljetter mot en vit bakgrund
Glittrig skolväska med enhörning
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Glittrig skolväska med enhörning

170,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Älskar din dotter enhörningar? Ge henne då detta fina pennskrin i form av en enhörning. Detta mjuka och söta skolfodral glittrar också tack vare de fina paljetterna som täcker det. Din lilla prinsessa kommer att älska att ha det på sig i skolan och visa upp det för sina vänner.

Detta högkvalitativa pennfodral är perfekt för alla barn som älskar enhörningar! Det är tillverkat av slitstarkt tyg och prytt med vackra skimrande paljetter. Dragkedjan är stark och enkel att använda, så att barnen kan förvara sina skolmaterial på ett säkert sätt. Pennskrinet har också ett praktiskt handtag som gör det lätt att bära med sig.

Ett glittrigt skolpaket

Din dotter kommer att älska detta pennskrin i plysch. Det är supermjukt och gulligt. Hon kommer aldrig att kunna göra sig av med det och kommer att älska att förvara sina skolmaterial i det. Detta pennfodral är utformat för studenter som vill förvara sina skolmaterial på ett praktiskt och snyggt sätt. Det är tillverkat av högkvalitativa material, så det är slitstarkt och stötsäkert. Den smidiga dragkedjestängningen gör det enkelt att öppna och stänga. Den rymmer alla skoltillbehör du behöver, t.ex. blyertspennor, pennor, suddgummin etc.
8842-a93b9f.jpeg

Ett elegant pennfodral

Detta skolfodral i form av en glittrig enhörning är ett måste för barn som älskar magi och originalitet. Pennskrinet har en unik enhörningsdesign som fångar blicken direkt. Enhörningen är utsmyckad med glittrande paljetter som ger pennskrinet en touch av glamour och glitter. Kitets klara, skimrande färger är perfekta för att lysa upp en grå eller tråkig dag.

Gör i ordning din skolväska!

Det är dags att börja skolan igen, så gör i ordning skolväskan och lägg undan pennorna i pennskrinet! Upptäck vårt urval av produkter för en lyckad skolstart!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.