8879-4f074f.jpeg
Mini skolväska med tecknad design för flickor
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Mini skolväska med tecknad design för flickor

454,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Behöver din dotter en ny skolväska? Ge henne något mer feminint som denna mönstrade ryggsäck med hårimitation för liten flicka. Din dotter kommer att älska den! Det blir som att ha en söt liten docka fäst vid sin skolväska. Du kan välja mellan tre färger: rosa, lila och fuchsia.

Denna miniskolväska är tillverkad av högkvalitativt polyestertyg som är mjukt och bekvämt. Den är lätt och enkel att bära. Det söta tecknade motivet är mycket populärt bland flickor. Väskan är perfekt för småsaker som blyertspennor, pennor, små anteckningsböcker etc. Väskans unika design gör den praktisk och attraktiv. De justerbara axelremmarna är lätta att justera. Denna väska är en utmärkt present till dina barn och vänner.

En fin och rymlig ryggsäck

Väskans design är helt charmig med färgglada tecknade motiv som kommer att glädja små flickor. De söta och roliga figurerna är tryckta på en ljusrosa bakgrund, vilket skapar en slående kontrast som kommer att fånga blicken hos alla som ser den. Väskans insida är rymlig och välorganiserad med flera fack för böcker, anteckningsböcker, pennor och annat skolmaterial. Det finns även en ficka med dragkedja för säker förvaring av småsaker. Den här väskan är ett utmärkt val för tjejer som älskar tecknade serier.
8879-c89355.jpeg
8879-f16b59.jpeg

En ergonomisk ryggsäck

Den tecknade miniskolväskan för flickor är en bedårande och praktisk modeaccessoar för unga flickor. Med sina kompakta mått är den perfekt för barn som inte behöver bära med sig så mycket skolmaterial. Väskan är tillverkad av högkvalitativa material som är slitstarka och hållbara, vilket gör den perfekt för daglig användning. Den är ergonomisk och anpassar sig efter ryggens form, vilket gör den bekväm att bära så att det inte gör ont när barnen bär den.

Gör i ordning din skolväska!

Det är dags att börja skolan igen, så gör i ordning skolväskan och lägg undan pennorna i pennskrinet! Upptäck vårt urval av produkter för en lyckad skolstart!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.