Skolväska för barn med Musse Pigg-mönster i rosa och svart mot en vit bakgrund
Skolväska med Musse Pigg-mönster för barn
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Skolväska med Musse Pigg-mönster för barn

284,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Har du ett barn som älskar Musse Pigg och Mimmi Pigg? Ge dem då denna söta skolväska med Musse och Mimmi i mönstret. Den passar lika bra för flickor som för pojkar. Förutom att den är söt är den också liten, lätt och bekväm att bära. Ditt barn kommer att älska att bära den.

Denna skolväska med Musse Pigg är perfekt för barn som älskar Disneyfigurer! Den är rymlig och rymmer allt som ditt barn behöver i skolan. Axelremmarna är justerbara så att de passar ditt barns storlek, och det finns en ficka framtill för småsaker. Musse Pigg-motivet är färgglatt och roligt, och barnen kommer att älska att bära den!

En praktisk ryggsäck

Denna Musse-ryggsäck har utformats med barn i åtanke. Förutom att vara praktisk är den också lätt att hantera. Skolväskan kan öppnas helt tack vare dragkedjan, så det är lätt att hitta saker inuti. Huvudfacket är rymligt. Ryggsäcken har också en innerficka för förvaring av andra föremål. Skolväskans justerbara axelremmar ger optimal komfort för små axlar, medan den praktiska framfickan är perfekt för förvaring av små tillbehör. Barnen kommer att älska den söta, färgglada designen, medan skolväskans robusta konstruktion innebär att de kan bära sina böcker och anteckningsböcker helt säkert.
8910-82f690.jpeg

En rolig väska

Denna Musse Pigg-mönstrade skolväska för barn är ett oumbärligt tillbehör för alla små fans av den berömda Disney-musen. Den här skolväskan är utformad för att erbjuda bra förvaringskapacitet och bekväm användning för barn i skolåldern. Designen är helt enkelt bedårande, med färgglada Musse Pigg-motiv över hela väskan. De ljusa, glada färgerna ger ditt barn en touch av skoj och gott humör under dagen. Denna skolväska är perfekt för barn i skolåldern, men kan också användas som resväska eller ryggsäck för familjeutflykter.

Gör i ordning din skolväska!

Det är dags att börja skolan igen, så gör i ordning skolväskan och lägg undan pennorna i pennskrinet! Upptäck vårt urval av produkter för en lyckad skolstart!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.