9420-6a7bfa.jpeg
15 cm linjal med motiv av kattfot
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

15 cm linjal med motiv av kattfot

170,0 kr

I lager

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

En linjal är en viktig del av utrustningen för alla skolbarn. Om du letar efter en till ditt barn kommer denna raka linjal med motiv av en kattfot att vara perfekt. Den är transparent, originell och söt. Måtten är tydligt synliga. Din pojke eller flicka kommer inte att ha några problem med att spåra eller mäta saker i sin anteckningsbok.

Denna linjal är perfekt för kattälskare! Den är tillverkad av mjuk plast, har en slät yta och en söt kattunge på framsidan. Linjalen är också transparent så att du kan se linjen tydligt. Den är perfekt för pyssel, scrapbooking, sömnad och mycket mer!

En praktisk och exakt regel

Denna barnlinjal är 15 cm lång. Den kommer att komma väl till pass redan i lågstadiet. Den är tillverkad av plast, vilket gör den lätt och miljövänlig. Den 15 cm raka plastlinjalen med motiv av en kattass är ett praktiskt och roligt mätverktyg. Den är perfekt för barn som älskar katter. Linjalen är tillverkad av slitstark plast och är lätt och enkel att bära. Den unika designen med kattens tass är rolig och söt. Linjalen är också markerad i centimeter och millimeter, vilket gör den idealisk för exakt användning.
9420-25309a.jpeg
9420-45ef25.jpeg

En rolig design

Linjalen är tillverkad av slitstark plast, vilket gör den lätt och enkel att bära med sig i ryggsäcken eller skolväskan. Den är perfekt för att mäta korta avstånd exakt, oavsett om du ritar raka linjer eller räknar matte. Kattfotsmotivet på linjalen ger mätverktyget en rolig och söt touch. Kattens tassar är tryckta i svart, vilket skapar en trevlig visuell kontrast och gör det lättare att läsa graderingen. Linjalen är också lätt att rengöra, torka av med en fuktig trasa för att hålla den ren och hygienisk. Den är perfekt för daglig användning i skolan, på kontoret eller hemma.

Gör i ordning din skolväska!

Det är dags att börja skolan igen, så gör i ordning skolväskan och lägg undan pennorna i pennskrinet! Upptäck vårt urval av produkter för en lyckad skolstart!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.